η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.thrylos24.gr

Αποχαιρέτησε τον Μάρτον Βάμος ο Ολυμπιακός!

www.thrylos24.gr
Ο Μάρτον Βάμος κόσμησε για 2 χρόνια τις ελληνικές πισίνες, με την παρουσία του στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού από την οποία αποχωρεί.

Κάρμο: Στην Πορτογαλία μιλάνε για μεγάλη πρόταση του Ολυμπιακού στην Πόρτο! . Από την Πορτογαλία έρχονται τα νέα ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε εξαιρετική προσφορά για να κάνει δικό του τον Νταβίντ Κάρμο.

Η Θύρα 7 απάντησε στον Γιαννακόπουλο! (photo) . Αποστομωτική απάντηση από τη Θύρα 7 στις προκλήσεις και τις απειλές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Euro 2024: Τα κριτήρια με βάση τα οποία η Δανία βγήκε δεύτερη και η Σλοβενία τρίτη (video) . Δείτε τα κριτήρια των ισοβαθμιών, βάσει των οποίων η Δανία τερμάτισε δεύτερη και η Σλοβενία τρίτη, στον τρίτο όμιλο του Euro 2024.

«Συμφώνησαν για τριετές συμβόλαιο Ντόρσεϊ και Ολυμπιακός» . Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο ομογενής γκαρντ θα επιστρέψει ;άμεσα στον Πειραιά.

Απειλές… Γιαννακόπουλου και ο εισαγγελέας άφαντος; «Θα σας πάρω το ΣΕΦ, θα σας αγοράσω και την ομάδα…» . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να κρατάει ψηλά τον δείκτη της τοξικότητας με νέο story μέσα από τα social media...

Super League: Αυτές θα είναι οι πρώτες κινήσεις του Μαρινάκη . Μετά την εκλογή του, ως πρόεδρος της Super League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε τρεις ενέργειες.

Το μεγαλείο σου ΜΟΝΑΔΙΚΟ! . To billboard του Nasdaq στην Τimes Square βάφτηκε ερυθρόλευκο και το μεγαλείο του Ολυμπιακού, μοναδικό!

Το NBA insider «στέλνει» τον Φουρνιέ στην Ελλάδα! . Μετά τον Ματέο Αντρεάνι, ο Εβάν Φουρνιέ και από το NBA insider, που το πήγε και πολλά βήματα παραπέρα!

Το πήρε πάνω του για Ελ Κααμπί ο Μαρινάκης . Ο Ολυμπιακός θέλει σαν... τρελός τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με νέα βελτιωμένη πρόταση είναι αποφασισμένος να τον «δέσει» στον Πειραιά.

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ . Μετά το δημοσίευμα που ήθελε τον Σάσα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό, ήρθε δεύτερο «χτύπημα» αυτή τη φορά από το έγκυρο Sportando.

Ολυμπιακός: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ντόρσεϊ, μια ανάσα από οριστικό deal! . Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με τις πληροφορίες του thrylos24.gr.

«Μυθικό» ποσό για Κάρμο και Ποντένσε! . Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κρατήσει τους δύο παίκτες και να δαπανήσει ένα ποσό εξωπραγματικό για τα Ελληνικά δεδομένα.

Super League: Νέος πρόεδρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης! . Νέος πρόεδρος της Stoiximan Super League θα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη (26/6).

Ολυμπιακός: Το reunion που όλοι ζητάμε και η συνέχεια μετά τον Ντόρσεϊ . Ο Ολυμπιακός θεωρητικά έκανε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση με μόνο την επίσημη ανακοίνωση να μένει για να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Φιλιππούσης: «Ο μισθός μου είναι 7.000 καθαρά, δεν παίρνω ούτε μπόνους» . Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης αποκάλυψε πόσα παίρνει στην ΕΠΟ για να κάνει τον... εκπρόσωπο της Εξυγίανσης!

Super League: Οι εννέα καθοριστικές τομές της τελευταίας θητείας Μαρινάκη! . Μήνυμα ενότητας και προόδου για το ποδόσφαιρο έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της Stoiximan Super League. Οι εννέα τομές που πρόλαβε να κάνει στην προηγούμενη θητεία του.

Κάρμο προς… παραμονή . Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για τον Νταβίντ Κάρμο και όλα δείχνουν πως ο Ανγκολέζος θα παραμείνει στο λιμάνι.

Euro 2024: Αγγλία – Σλοβενία 0-0 και… αγκαζέ στους «16» . Σε ένα ματς-κακοποίηση του ποδοσφαίρου, Αγγλία και Σλοβενία έμειναν στο 0-0 και προκρίθηκαν αμφότερες στους «16» του Euro 2024.

Ολυμπιακός: Ρόμπερτ Μποζενίκ, οι «ματιές» στο Euro και η αναμονή! . Ο Ολυμπιακός δεν κόβει ρυθμούς και συνεχίζει με πατημένα τα γκάζια για να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του. Νέο όνομα στη λίστα, εκείνο του Ρόμπερτ Μποζενίκ.

Το συγκινητικό «αντίο» του Θρύλου στην Ελευθερία Πλευρίτου (photo) . Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την Ελευθερία Πλευρίτου, που αποχωρεί από το μεγάλο Λιμάνι έπειτα από 13 χρόνια!

loader