ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

UEFA σε Πόρτο: «Πουλήστε για να σωθείτε», θετική εξέλιξη για Θρύλο και Κάρμο!

Η Πόρτο είναι αναγκασμένη να συμμορφωθεί στις υποδείξεις της UEFA, η οποία την καλεί να πουλήσει άμεσα παίκτες ώστε να αποκτήσει ρευστότητα και να καλύψει τις οφειλές της. Ολυμπιακός και Κάρμο απέκτησαν ακόμα έναν σύμμαχο!

«Ο Βεζένκοφ δεν μπορεί να φύγει τόσο εύκολα από τους Ράπτορς – Αυτές είναι οι επιλογές του» . Ο έγκυρος ρεπόρτερ του ΝΒΑ Κιθ Σμιθ ανέλυσε την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ και τους λόγους που δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη και εύκολη η αποχώρησή του από τους Τορόντο Ράπτορς.

Αγνόησαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός και προκάλεσαν σοβαρή περιβαλλοντική ρύπανση (photos) . Με επίσημη επιστολή εδώ και δύο χρόνια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ενημερώσει το κράτος, και όχι μόνο, για την επιτακτική ανάγκη περισυλλογής τεσσάρων παρατημένων σκαφών από τη μαρίνα Ζέας.

ΜακΚίσικ: Σούπερ πρόταση από Μονακό, στάση αναμονής από Ολυμπιακό! . Η Μονακό κάνει ρρελάνς και δείχνει ότι θέλει σαν... τρελεί τον Σακιλ ΜακΚίσικ. Μάλιστα η πρόταση ππυ του έκανε είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη την οποία παίρνει στον Ολυμπιακό.

«Οι Ράπτορς δε θέλουν να αφήσουν ελεύθερο τον Βεζένκοφ» . Δημοσίευμα αναφέρει πως οι Ράπτορς δεν θέλουν να αφήσουν ελεύθερο τον Σάσα Βεζένκοφ. Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό.

Καταγγελία-σοκ από το Σωματείο εργαζομένων του ΟΑΚΑ (photo) . Σε καταγγελία-σοκ προέβη το Σωματείο εργαζομένων του ΟΑΚΑ, με αφορμή την παραχώρηση του κεντρικού Σταδίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κοϊντρέντι» . Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Κομπά Κοϊντρέντι της Σπόρτινγκ, σύμφωνα με την «Record».

Euroleague: Στη Μονακό ο Παπαγιάννης . Στη Μονακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Παπαγιάννης!

Πάει για νέα «βόμβα» ο Θρύλος: «Θα πάει στον Ολυμπιακό ο Φουρνιέ» . Δεδομένη θεωρούν την μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό, άνθρωποι του ΝΒΑ.

23o Summer Camp Ολυμπιακού: Στο Ρέντη οι Μπακούλας και Παπακανέλλος (photos) . Οι πρωταθλητές Ευρώπης Θεοφάνης Μπακούλας και Αντώνης Παπακανέλλος βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και στο 23o Summer Camp Ολυμπιακού!

Basket League: «Θέμα» με τα τηλεοπτικά δικαιώματα . Η ΑΕΚ έθεσε θέμα salary cap στη Basket League στέλνοντας έγγραφη πρόταση σε άλλες εννέα ομάδες, όχι όμως και σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό. Ο κίνδυνος για τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος.

loader