η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.thrylos24.gr

Γκαρντίνι: «Έτοιμοι να παλέψουμε και στη ρεβάνς»

www.thrylos24.gr
Ο Αντρέα Γκαρντίνι έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς που δίνει αύριο (24/9, 19:30) o Ολυμπιακός ONEX απέναντι στη Στρούμιτσα.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα . Όσο η αγορά των ελεύθερων παραμένει ανοιχτή, θα υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για μεσοεπιθετικό.

Ο πορτοκαλί βόθρος και η… Παρτουζάν! (video) . Ο πορτοκαλί βόθρος, το γνωστό αντιολυμπιακό site των ψεμάτων και της προπαγάνδας, κατάφερε να μας κάνει ξανά να γελάσουμε!

Champions League: Ο γιος του Μέλμπεργκ έκανε ντεμπούτο . Μία σημαντική μέρα στη ζωή και τη καριέρα του Γιον Μέλμπεργκ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Champions League.

Συνεχίζει τις… προκλήσεις ο Αταμάν: «Zήτησε να μην μπει κυπριακή σφραγίδα στα ταξιδιωτικά έγγραφά του» (vid) . Κύπριος δημοσιογράφος «φωτίζει» κι άλλο το τοπίο γύρω απ' όσα συνέβησαν με πρωταγωνιστή τον Εργκίν Αταμάν.

Εδώ θα δείτε το ντέρμπι Άρης – Ολυμπιακός . Δείτε το κανάλι που θα μεταδώσει το ντέρμπι Άρης - Ολυμπιακός, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

«Συνάντηση Γιαζίτσι με Ολυμπιακό» (photo) . Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός θα έχει συνάντηση με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι, για άμεση συμφωνία!

Γιαννακόπουλος: «Συγγνώμη δεν ζήτησα από κανέναν» . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί τις τελευταίες ώρες.

Άνετη νίκη των Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη! . Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι καταιγιστική και επιβλήθηκε εκτός έδρας του Άρη με 0-4 για την 5η αγωνιστική.

Ο Μαρινάκης το παίρνει πάνω του, σε πολλά μέτωπα! . Ο Ολυμπιακός δεν διανύει και την καλύτερη περίοδος, με τον πρόεδρό του να μην είναι και τόσο ικανοποιημένος. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες αλλαγές.

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video) . Τα καθίσματα στο ΣΕΦ έχουν

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Εξηγεί πώς έγινε Ολυμπιακός! . Ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος σχολιάζει τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κι εξηγεί πώς έγινε Ολυμπιακός!

Μπαρτζώκας: «Έχει γίνει αντρίκεια εξήγηση για τον χρόνο συμμετοχής» . Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του Εurohoops

Παραδέχτηκε τα λάθη του στον Καραπαπά ο Παϊρέτο! . Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι διαιτητές συζήτησαν με τον Κώστα Καραπαπά και με εκπρόσωπο του Άρη αναφορικά με τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Πισάρο για ΑΕΚ: «Μαφία χειρότερη από το Μεξικό – Δεν εμπιστευόμουν τη διοίκηση» . Τους βγάζει στη... σέντρα ο πρώην «κιτρινόμαυρος», Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος αφού αποχώρησε απ' την ΑΕΚ, ξαφνικά μαρτυράει πράγματα.

Βόλεϊ Γυναικών: Θετικό το πρώτο «τεστ»! . H ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού έδωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει της σεζόν 2024-25, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» Γιαζίτσι, θα κάνει κίνηση; . Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα, δεν έχει αφήσει την υπόθεση του Γιαζίτσι, ως προς την ενίσχυσή του.

Σοφιάννα Αβραμάκη: «Ήταν κ@^λα στο Βερολίνο, θα πάει και φέτος στο F4» . Η Σοφιάννα Αβραμάκη απόλαυσε στο… έπακρο το Final Four του Βερολίνου, όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη Euroleague.

Champions League: Η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική . Η βαθμολογία της League Phase του ανανεωμένου Champions League, μετά την ολοκλήρωση των 18 αναμετρήσεων της πρώτης αγωνιστικής.

Έξαλλοι στον Βόλο με Φωτιά: «Ντροπή και μόνο ντροπή» . Την οργή της διοίκησης του Βόλου προκάλεσε η διαιτησία του Φωτιά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Θύρα 13… γονατίζουν μπροστά στον Αταμάν! . Απίστευτο! Απολογήθηκε η Θύρα 13 στον Αταμάν για το πανό! Έξαλλοι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τους Κύπριους οπαδούς!

loader