η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.thrylos24.gr

Europa League: Οι πιθανότητες πρόκρισης του Θρύλου

www.thrylos24.gr
Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του νέου Europa League, γνωστή σελίδα που ασχολείται με δεδομένα ποδοσφαίρου παρουσίασε τις προβλέψεις της.

Οι 10 «Έλληνες» παίκτες που παραμένουν ελεύθεροι! . Το Thrylos24 σας παρουσιάζει μια λίστα με 10 γνωστούς παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στη Stoiximan Super League και είναι ελεύθεροι.

Καραπαπάς: «Ας πει κάποιος σε αυτόν τον γραφικό, ότι…» (pic) . Ο Κώστας Καραπαπάς, με μια ανάρτησή του στο Instagram, βάζει τα πράγματα στη θέση τους, έπειτα από ανακρίβειες κάποιου τυχαίου.

Ο Μεντιλίμπαρ και το μπακ που… δε πήρε ο Ολυμπιακός! . Ο Μεντιλίμπαρ επιθυμούσε έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών στο ρόστερ, προκειμένου να αποφύγει παράπονα από τους παίκτες.

Ολυμπιακός: Ένα ΣΕΦ – όνειρο όπως αξίζει στην ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ! (pic) . Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όπως και η διοίκηση της ομάδας, απαιτούν το ΣΕΦ εδώ και ΤΩΡΑ στον Ολυμπιακό.

Θέλει να… αντιγράψει τον Μάρκο Σίλβα ο Μεντιλίμπαρ! . Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον υπό την καθοδήγηση του Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει αναλάβει τον πλήρη έλεγχο των αποδυτηρίων.

Ολυμπιακός: H πιθανότητα για… μία κίνηση ακόμα . Όσο η αγορά των ελεύθερων παραμένει ανοιχτή, θα υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για μεσοεπιθετικό.

Καραπαπάς: Το μήνυμα που έστειλε στον «Γιάννη όλων των Ελλήνων» (pic) . Ο Κώστας Καραπαπάς, Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης, στον μικρό Γιάννη, τον φίλο του ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός- Μακάμπι: Ο Αταμάν αποβλήθηκε… ξανά! (vid) . Ο Εργκίν Αταμάν δέχτηκε δύο συνεχόμενες τεχνικές ποινές στην τέταρτη περίοδο του φιλικού με τη Μακάμπι και αποβλήθηκε.

Γιαννακόπουλος: «Συγγνώμη δεν ζήτησα από κανέναν» . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί τις τελευταίες ώρες.

Σοφιάννα Αβραμάκη: «Ήταν κ@^λα στο Βερολίνο, θα πάει και φέτος στο F4» . Η Σοφιάννα Αβραμάκη απόλαυσε στο… έπακρο το Final Four του Βερολίνου, όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη Euroleague.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ερυθρός Αστέρας (94-92): Εμφάνιση «φωτιά» για Κάνααν! . Ο Αϊζάια Κάνααν έκανε μαγική εμφάνιση, όμως ο Ερυθρός Αστέρας δεν απέφυγε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε μία... ευρωλιγκάτη συνάντηση.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έχει να επιλέξει… δύο ενδεκάδες! . Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις του, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να διαθέτει δύο... ποιοτικότατες ενδεκάδες στο ρόστερ.

Βόλεϊ Γυναικών: Θετικό το πρώτο «τεστ»! . H ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού έδωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει της σεζόν 2024-25, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Champions League: Ο γιος του Μέλμπεργκ έκανε ντεμπούτο . Μία σημαντική μέρα στη ζωή και τη καριέρα του Γιον Μέλμπεργκ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Champions League.

Προβληματισμοί και σκέψεις Μεντιλίμπαρ ενόψει Άρη . Οι αμφιβολίες σχετικά με τη συμμετοχή των Ρέτσου και Μασούρα, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στον Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Εξηγεί πώς έγινε Ολυμπιακός! . Ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος σχολιάζει τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κι εξηγεί πώς έγινε Ολυμπιακός!

Μπαρτζώκας: «Έχει γίνει αντρίκεια εξήγηση για τον χρόνο συμμετοχής» . Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του Εurohoops

Η Αγγελική Παντερή θα δοκιμαστεί από τη Μπαρτσελόνα! . Η Αγγελική Παντερή, μόλις 18 ετών, ετοιμάζεται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της, καθώς θα δοκιμαστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Συνεχίζει τις… προκλήσεις ο Αταμάν: «Zήτησε να μην μπει κυπριακή σφραγίδα στα ταξιδιωτικά έγγραφά του» (vid) . Κύπριος δημοσιογράφος «φωτίζει» κι άλλο το τοπίο γύρω απ' όσα συνέβησαν με πρωταγωνιστή τον Εργκίν Αταμάν.

Καραπαπάς: «Βοθροσάιτ κι εκπομπές εσείς, νέες γενιές Ολυμπιακών εμείς» (photo) . Ο Κώστας Καραπαπάς για ακόμα μία φορά ξεμπροστιάζει την προπαγάνδα κατά του θρύλου και των Ολυμπιακών με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

loader