η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.thrylos24.gr

Σάσα Βεζένκοφ: Ανακοινώθηκε χωρίς… αριθμό από τους Ράπτορς (pic)

www.thrylos24.gr
Οι Τορόντο Ράπτορς καλωσόρισαν τον Σάσα Βεζένκοφ και τον ανακοίνωσαν χωρίς... αριθμό στη φανέλα.

«Ο Βεζένκοφ είναι ελεύθερος για να παίξει στον Ολυμπιακό» . Σύμφωνα με ρεπόρτερ από τον Αμερική, ο Σάσα Βεζένκοφ θα αποχωρήσει άμεσα από τους Τορόντο Ράπτορς για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει το deal – έκπληξη με Βιλντόζα και οι 1+1 κινήσεις που τον απογειώνουν! . Ο Ολυμπιακός με τους Κίναν Έβανς και Λούκα Βιλντόζα κλείνει την περιφερειακή του γραμμή για τη νέα σεζόν και το Thrylos24 σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ για το πως θα ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Γιαννακόπουλος σε Βιλντόζα: «Έχεις @@, σου βγάζω το καπέλο!» (video) . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβγαλε το καπέλο στον Λούκα Βιλντόζα και αναφέρθηκε στο... unfollow που δεν του έχει κάνει στο Instagram!

UEFA σε Πόρτο: «Πουλήστε για να σωθείτε», θετική εξέλιξη για Θρύλο και Κάρμο! . Η Πόρτο είναι αναγκασμένη να συμμορφωθεί στις υποδείξεις της UEFA, η οποία την καλεί να πουλήσει άμεσα παίκτες ώστε να αποκτήσει ρευστότητα και να καλύψει τις οφειλές της. Ολυμπιακός και Κάρμο απέκτησαν ακόμα έναν σύμμαχο!

Ολυμπιακός: Τελειώνει προσεχώς του Ελ Κααμπί . Το «σίριαλ» Ελ Κααμπί τελειώνει τις επόμενες ημέρες για τον Ολυμπιακό.

Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών . Δείτε όλα τα ζευγάρια και τις ημερομηνίες των προημιτελικών του Euro 2024.

Euro 2024: Ισπανία – Γεωργία 4-1 (Highlights) . Η Ισπανία συνέτριψε τη Γεωργία με 4-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία!

Ο «ηγέτης» σας Σλούκας ακολουθεί τον Θρύλο στο instagram! (photo) . Μετά τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Βιλντόζα και το follow που του έχει κάνει, το thrylos24 αναρωτιέται εάν ο Κώστας Σλούκας θα πρέπει να κάνει... unfollow τον Ολυμπιακό, τον οποίον και ακολουθεί στο instagram!

Η ανάρτηση Μπαφέ για Βιλντόζα (photo) . Ο Χρήστος Μπαφές σχολίασε με νόημα την απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα από τον Ολυμπιακό.

Επιμονή για Κάρμο, στη προπόνηση της Πόρτο ο παίκτης! . Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Κάρμο, με την τρέχουσα εβδομάδα να είναι κρίσιμη για τις διαπραγματεύσεις.

Ο Ολυμπιακός κινείται μεθοδικά για να χτίσει καλό ρόστερ! . Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η ομάδα του σχεδιάζουν να προωθήσουν έναν ή δύο νεαρούς παίκτες από τις μικρότερες ομάδες στην πρώτη ομάδα.

Η ξεχωριστή εκδοχή της κεφαλιάς του Ελ Κααμπί απέναντι στην Φιορεντίνα! . Έχουμε δει χιλιάδες φορές την γκολάρα του Ελ Κααμπί που έδωσε στον Ολυμπιακό το πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο για το ποδόσφαιρο. Ήρθε η ώρα όμως να την δούμε και σε μια ξεχωριστή εκδοχή σε χαμηλότερη ανάλυση.

Τζωρτζάτος: «Έρχομαι γεμάτος φιλοδοξίες στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης» . Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος υπέγραψε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και θα βρίσκεται κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία. Οι πρώτες του δηλώσεις!

Τα πλεονεκτήματα του Ντόρσεϊ και το συμβόλαιο του! . Ήταν αναπόφευκτο για τον Ολυμπιακό να αποκτήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς τα πλεονεκτήματα που φέρνει μαζί του είναι πάρα πολλά.

Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει σύντομα για τις ανανεώσεις! . Ο Ολυμπιακός εργάζεται εντατικά στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και επιθυμεί να προχωρήσει γρήγορα σε ανακοινώσεις και ανανεώσεις.

Στην Άνδρο η επόμενη στάση για τις θρυλικές Ευρωκούπες! . Ο Ολυμπιακός προκαλεί αναστάτωση σε όλη την Ελλάδα με τις κατακτήσεις των ευρωπαϊκών τροπαίων και το ίδιο θα γίνει στην Άνδρο.

«Τα δίνει όλα για Φουρνιέ ο Ολυμπιακός» . Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ αποφάσισε να μείνει στο ΝΒΑ και έτσι ο Ολυμπιακός θα ρίξει το βάρος του στον Εβάν Φουρνιέ.

Η φωτογραφία Φορτούνη και Ντόντσιτς στο ΣΕΦ! (photo) . Ο Κώστας Φορτούνης και ο Λούκα Ντόντσιτς συναντήθηκαν στο ΣΕΦ και έβγαλαν φωτογραφία μαζί!

«Περιμένει την εισήγηση του Μουρίνιο ο Ελ Κααμπί» . Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι βασικό θέμα στον αθλητικό τύπο της Τουρκίας, λόγω των επαφών που έχει με την Φενέρμπαχτσε.

Το «ερυθρόλευκο» story του Λούκα Βιλντόζα! «photo) . Η μετακίνηση του Λούκα Βιλντόζα από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό είναι γεγονός και ήδη ο Αργεντινός ξεκίνησε τα «ερυθρόλευκα» story στα social media!

loader