η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.thrylos24.gr

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας – Ώρα Εθνικής

www.thrylos24.gr
Η πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ξεχωρίζει από το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Ο Βεζένκοφ είναι ελεύθερος για να παίξει στον Ολυμπιακό» . Σύμφωνα με ρεπόρτερ από τον Αμερική, ο Σάσα Βεζένκοφ θα αποχωρήσει άμεσα από τους Τορόντο Ράπτορς για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Γιαννακόπουλος σε Βιλντόζα: «Έχεις @@, σου βγάζω το καπέλο!» (video) . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβγαλε το καπέλο στον Λούκα Βιλντόζα και αναφέρθηκε στο... unfollow που δεν του έχει κάνει στο Instagram!

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει το deal – έκπληξη με Βιλντόζα και οι 1+1 κινήσεις που τον απογειώνουν! . Ο Ολυμπιακός με τους Κίναν Έβανς και Λούκα Βιλντόζα κλείνει την περιφερειακή του γραμμή για τη νέα σεζόν και το Thrylos24 σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ για το πως θα ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

UEFA σε Πόρτο: «Πουλήστε για να σωθείτε», θετική εξέλιξη για Θρύλο και Κάρμο! . Η Πόρτο είναι αναγκασμένη να συμμορφωθεί στις υποδείξεις της UEFA, η οποία την καλεί να πουλήσει άμεσα παίκτες ώστε να αποκτήσει ρευστότητα και να καλύψει τις οφειλές της. Ολυμπιακός και Κάρμο απέκτησαν ακόμα έναν σύμμαχο!

Ολυμπιακός: Τελειώνει προσεχώς του Ελ Κααμπί . Το «σίριαλ» Ελ Κααμπί τελειώνει τις επόμενες ημέρες για τον Ολυμπιακό.

Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών . Δείτε όλα τα ζευγάρια και τις ημερομηνίες των προημιτελικών του Euro 2024.

Euro 2024: Ισπανία – Γεωργία 4-1 (Highlights) . Η Ισπανία συνέτριψε τη Γεωργία με 4-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία!

Η ανάρτηση Μπαφέ για Βιλντόζα (photo) . Ο Χρήστος Μπαφές σχολίασε με νόημα την απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα από τον Ολυμπιακό.

Ο «ηγέτης» σας Σλούκας ακολουθεί τον Θρύλο στο instagram! (photo) . Μετά τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Βιλντόζα και το follow που του έχει κάνει, το thrylos24 αναρωτιέται εάν ο Κώστας Σλούκας θα πρέπει να κάνει... unfollow τον Ολυμπιακό, τον οποίον και ακολουθεί στο instagram!

Η ξεχωριστή εκδοχή της κεφαλιάς του Ελ Κααμπί απέναντι στην Φιορεντίνα! . Έχουμε δει χιλιάδες φορές την γκολάρα του Ελ Κααμπί που έδωσε στον Ολυμπιακό το πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο για το ποδόσφαιρο. Ήρθε η ώρα όμως να την δούμε και σε μια ξεχωριστή εκδοχή σε χαμηλότερη ανάλυση.

Τζωρτζάτος: «Έρχομαι γεμάτος φιλοδοξίες στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης» . Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος υπέγραψε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και θα βρίσκεται κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία. Οι πρώτες του δηλώσεις!

Επιμονή για Κάρμο, στη προπόνηση της Πόρτο ο παίκτης! . Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Κάρμο, με την τρέχουσα εβδομάδα να είναι κρίσιμη για τις διαπραγματεύσεις.

Ο Ολυμπιακός κινείται μεθοδικά για να χτίσει καλό ρόστερ! . Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η ομάδα του σχεδιάζουν να προωθήσουν έναν ή δύο νεαρούς παίκτες από τις μικρότερες ομάδες στην πρώτη ομάδα.

Στην Άνδρο η επόμενη στάση για τις θρυλικές Ευρωκούπες! . Ο Ολυμπιακός προκαλεί αναστάτωση σε όλη την Ελλάδα με τις κατακτήσεις των ευρωπαϊκών τροπαίων και το ίδιο θα γίνει στην Άνδρο.

«Περιμένει την εισήγηση του Μουρίνιο ο Ελ Κααμπί» . Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι βασικό θέμα στον αθλητικό τύπο της Τουρκίας, λόγω των επαφών που έχει με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει σύντομα για τις ανανεώσεις! . Ο Ολυμπιακός εργάζεται εντατικά στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και επιθυμεί να προχωρήσει γρήγορα σε ανακοινώσεις και ανανεώσεις.

Τα πλεονεκτήματα του Ντόρσεϊ και το συμβόλαιο του! . Ήταν αναπόφευκτο για τον Ολυμπιακό να αποκτήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς τα πλεονεκτήματα που φέρνει μαζί του είναι πάρα πολλά.

«Τα δίνει όλα για Φουρνιέ ο Ολυμπιακός» . Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ αποφάσισε να μείνει στο ΝΒΑ και έτσι ο Ολυμπιακός θα ρίξει το βάρος του στον Εβάν Φουρνιέ.

Η φωτογραφία Φορτούνη και Ντόντσιτς στο ΣΕΦ! (photo) . Ο Κώστας Φορτούνης και ο Λούκα Ντόντσιτς συναντήθηκαν στο ΣΕΦ και έβγαλαν φωτογραφία μαζί!

Το «ερυθρόλευκο» story του Λούκα Βιλντόζα! «photo) . Η μετακίνηση του Λούκα Βιλντόζα από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό είναι γεγονός και ήδη ο Αργεντινός ξεκίνησε τα «ερυθρόλευκα» story στα social media!

loader