η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.filathlos.gr

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Αργεντινή ο Έσε (ΦΩΤΟ)

www.filathlos.gr
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα βρεθεί και επίσημα πλέον ο Σαντιάγο Έσε. Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο ανακοίνωσε στον παίκτη του Ολυμπιακού ότι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της Αργεντινής και θα ταξιδέψει στο Παρίσι. H Αργεντινή βρίσκεται στον 2ο όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων και θα αγωνιστεί κόντρα σε Μαρόκο, Ιράκ και Ουκρανία.  

«Υπογράφει στην Φενέρ ο Ελ Κααμπί». Τα σενάρια από το εξωτερικό σχετικά με το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζονται. Όπως τονίζουν τα τελευταία ρεπορτάζ από την πατρίδα του, το Μαρόκο, ο πρώτος σκόρερ της σεζόν για τον Ολυμπιακό και MVP του Conference League, τη Δευτέρα (1/7) αναμένεται να βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η λογική πίσω από τη συμφωνία-έκπληξη Ολυμπιακού - Βιλντόσα. Γιατί επιλέχθηκε ο Βιλντόσα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό; Για μία σειρά από λόγους που εξηγούνται από τη φιλοσοφία του κόουτς των "ερυθρολευκων", ο οποίος έχει ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια πολύ καλή άποψη για τον 28χρονο Αργεντινό. Τα σκαμπανεβάσματα του οποίου ήταν φέτος τεράστια, μεγαλύτερα από εκείνα που είχε έναν χρόνο πριν στον Ερυθρό Αστέρα στον οποίο μέτρησε 12.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 24:14 λεπτά σε 29 αγώνες.

Στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία!. Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντάνι Γκαρθία. Ο 34χρονος Ισπανός μέσος, που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, είχε συμφωνήσει από την προηγούμενη εβδομάδα με τους Πειραιώτες, ωστόσο νωρίτερα μέσα στη μέρα η Βαλένθια προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα.

Η λογική πίσω από τη συμφωνία-έκπληξη Ολυμπιακού - Βιλντόσα. Γιατί επιλέχθηκε ο Βιλντόσα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό; Για μία σειρά από λόγους που εξηγούνται από τη φιλοσοφία του κόουτς των "ερυθρολευκων", ο οποίος έχει ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια πολύ καλή άποψη για τον 28χρονο Αργεντινό. Τα σκαμπανεβάσματα του οποίου ήταν φέτος τεράστια, μεγαλύτερα από εκείνα που είχε έναν χρόνο πριν στον Ερυθρό Αστέρα στον οποίο μέτρησε 12.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 24:14 λεπτά σε 29 αγώνες.

Ξυρίστηκε ο Καραπαπάς – Σχεδόν αγνώριστος (ΦΩΤΟ). Σε μία αλλαγή που δεν τον έχουμε συνηθίσει προχώρησε ο Κώστας Καραπαπάς και… τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι του, με το οποίο τον είχαμε συνηθίσει εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα έκανε και το απαραίτητο ποστάρισμα, στο προφίλ του στο Instagram, κάνοντας ο ίδιος πλάκα στον εαυτό του, δείχνοντας τελείως ακομπλεξάριστος. Σίγουρα τα σχόλια θα έπεσαν βροχή στο story που ανέβασε και όχι άδικα, αφού είναι πραγματικά αγνώριστος.

Προτάθηκε παικταράς στον Ολυμπιακό: Κυκλοφορεί ελεύθερος... (ΦΩΤΟ). Ο Βισάν Μπεν Γεντέρ αποχώρησε από τη Μονακό έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής», ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος από την 1η Ιουλίου κυκλοφορεί ελεύθερος, προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία!. Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντάνι Γκαρθία. Ο 34χρονος Ισπανός μέσος, που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, είχε συμφωνήσει από την προηγούμενη εβδομάδα με τους Πειραιώτες, ωστόσο νωρίτερα μέσα στη μέρα η Βαλένθια προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα.

Τέλος στην αγωνία για Ελ Κααμπί…. Αγωνία, όπως είναι λογικό, επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, αλλά και των φιλάθλων του ασφαλώς, σχετικά με το μέλλον του Ελ Κααμπί. Οι Πειραιώτες δεν… βιάζονται στη φετινή μεταγραφική περίοδο, αφού η κατάκτηση του Conference League εκτός από δόξα, τους έδωσε και περισσότερο χρόνο ξεκούρασης με τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Europa League, αλλά και για να χτίσουν την ομάδα της νέας σεζόν

Κακή εξέλιξη με Κάρμο (ΦΩΤΟ). Μια όχι και τόσο καλή εξέλιξη στην υπόθεση Νταβίντ Κάρμο για τον Ολυμπιακό χάλασε η μεταγραφή της Πόρτο για τον στόπερ από την Μπαρτσελόνα, Μικαΐλ Φαγέ. Ο Σενεγαλέζος αριστεροπόδαρος αμυντικός παραμένει στη Βαρκελώνη κόντρα σε όσα ακούγονταν τις προηγούμενες ημέρες και αυτό έχει μετάφραση ως τον Πειραιά. Θα ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός να γίνει αυτή η μεταγραφή μιας και οι Δράκοι με τον Φαγέ θα έβαζαν στο ρόστερ τους δεύτερο Κάρμο

Η ευκαιρία από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε...ξεχασμένο άσο του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ) . Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν στον Ολυμπιακό είναι τι θα συμβεί με τους ποδοσφαιριστές που ήταν δανεικοί και επιστρέφουν στην ομάδα. Ένα θέμα που ακόμα είναι κάπως μετέωρο καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει ξεκάθαρη άποψη για τους περισσότερους από αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Μεντιλίμπαρ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει». Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας και για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός είναι... περιζήτητος όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην πατρίδα του και απολαμβάνει τις διακοπές του. Έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις καθώς οι συμπατριώτες του θέλουν να μάθουν περισσότερα για την παρουσία του στην Ελλάδα, όπου μετακόμισε πριν από μερικούς μήνες και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της καριέρας του. 

Αυτός ο παίκτης από το ΟΑΚΑ κατηφορίζει στο ΣΕΦ! (ΦΩΤΟ) . Το κεφάλαιο Παναθηναϊκός  ολοκληρώνεται πρόωρα για τον Λούκα Βιλντόσα, που όλα δείχνουν πως θα μείνει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού . Ο 28χρονος Αργεντινός γκαρντ είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πράσινους, τους βοήθησε να κατακτήσουν τη EuroLeague και το πρωτάθλημα Ελλάδας, ωστόσο δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη του προπονητή του και αποχωρεί από το ΟΑΚΑ.

ΒΙΝΤΕΟ: «Κλοπή» Μαρινάκη από Ηλιόπουλο; Εξτρέμ από το… πάνω ράφι για Ολυμπιακό!. Μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή έχει στη λίστα του ο Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ, καθώς οι κιτρινόμαυροι συνδέθηκαν με τον Νικολά Πέπε, αλλά σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ιβοριανός εξτρέμ προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος άσος αγωνίζεται τόσο ως winger όσο και ως επιθετικός, έχει χρηματιστηριακή αξία στα 8,5 εκατ. ευρώ, αν και παλαιότερα είχε φτάσει ακόμα και στα 75, και το καλοκαίρι του 2019 η Άρσεναλ είχε δώσει 80 εκατομμύρια στη Λιλ για να τον αποκτήσει.

Αυτόν τον παίκτη από την Παρί θέλει ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ). Ακόμα ένα πολύ δυνατό όνομα φαίνεται να συνδέεται με τον Ολυμπιακό σε μία εκ των πιο δυνατών μεταγραφικών περιόδων της ιστορίας του. Ο Ρενάτο Σάντσες, στον οποίο έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι Πειραιώτες. Ο δανεισμός του στην Ρόμα από την Παρί Σεν Ζερμέν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο οι «τζιαλορόσι» θέλουν να τον κρατήσουν, την ίδια ώρα που Λουίζ Ενρίκε δεν τον υπολογίζει για το ρόστερ των Παριζιάνων, εν όψει της νέας περιόδου.

Τέλος από Ολυμπιακό, τον αποχαιρέτησε η ΚΑΕ: «Ήσουν ένας πραγματικός παίκτης ομάδας» (ΦΩΤΟ). O Oλυμπιακός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την αποχώρηση του Λουκ Σίκμα. Ο Αμερικανός γκαρντ έπιασε... λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν βρήκε χώρο και χρόνο στο ρόστερ του Γιώργου Μπαρτζώκα και όπως αναμενόταν, αποτέλεσε παρελθόν για τους Πειραιώτες. H ερυθρόλευκη ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Αμερικανό φόργουορντ για την αφοσίωσή του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή τύχη για το μέλλον του.

Πότε έρχεται ο Ντάνι Γκαρθία για Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός πρόκειται να «κλείσει» άμεσα την επόμενη μεταγραφική του κίνηση, προσθέτοντας στο ρόστερ του τον Ντάνι Γκαρθία που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μάλιστα, ο 34χρονος μέσος αναμένεται την Πέμπτη (4/7) στην χώρα μας, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στον Πειραιά έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους Κυπελλούχους Ευρώπης. Ο Γκαρθία αποτελεί εισήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 19 συμμετοχές με 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αυτά λέει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Βεζένκοφ και Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τη μετακίνηση του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και σχολίασε τις αντιδράσεις των φίλων των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στάθηκε και στο ρόστερ του «τριφυλλιού», που έχει ήδη στη θέση «4» τους Ντίνο Μήτογλου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Αναλυτικά όσα είπε:

Κιχ από ΑΕΚ για Σισέ! Κόπηκε στα ιατρικά;. Το μεσημέρι της Κυριακής έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Παπέ Αμπού Σισέ. Χθες αναμενόταν να ανακοινωθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ο Σενεγαλέζος άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη. Δημοσίευμα θέλει τον Σισέ να κόπηκε στα ιατρικά. Από την Ένωση, όμως, δεν λέγεται το παραμικρό επί του θέματος και μένει να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί στην εν λόγω υπόθεση.

Θέλει στόπερ από την ομάδα του Πελέ ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ). Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει κάνει ερώτηση για κεντρικό αμυντικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Trivela, οι «ερυθρόλευκοι», ρώτησαν τη Σάντος για την τιμή παραχώρηση του στόπερ Ζοακίμ Ενρίκε, που είχε ακουστεί και παλαιότερα για τους Πειραιώτες.

Έφυγε από την Κηφισιά και υπογράφει στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ). Ο Αναγνωστόπουλος έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά που υποβιβάστηκε στη Superleague 2 κι ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Ρέντη, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Εντός της ημέρας μάλιστα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.  Ο 29χρονος γκολκίπερ θα πλαισιώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων της ομάδας του Μεντιλίμπαρ, μαζί με τους Τζολάκη και Πασχαλάκη.  Αυτός είναι ο Αναγνωστόπουλος:

loader