η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.thrylos24.gr

Η φωτογραφία Φορτούνη και Ντόντσιτς στο ΣΕΦ! (photo)

www.thrylos24.gr
Ο Κώστας Φορτούνης και ο Λούκα Ντόντσιτς συναντήθηκαν στο ΣΕΦ και έβγαλαν φωτογραφία μαζί!

«Ο Βεζένκοφ είναι ελεύθερος για να παίξει στον Ολυμπιακό» . Σύμφωνα με ρεπόρτερ από τον Αμερική, ο Σάσα Βεζένκοφ θα αποχωρήσει άμεσα από τους Τορόντο Ράπτορς για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

«Ο Ελ Κααμπί υπογράφει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε τη Δευτέρα» . Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα μεταβεί τη Δευτέρα (1/7) στην Τουρκία για να υπογράψει στην Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τους Μαροκινούς.

Θετική εξέλιξη για Ελ Κααμπί και Θρύλο: «Κλείνει Εν Νεσίρι η Φενέρμπαχτσε» . Θετικές ειδήσεις για τον Ολυμπιακό προκύπτουν από την Τουρκία καθώς η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του Γιουσέφ Εν Νεσίρι!

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει το deal – έκπληξη με Βιλντόζα και οι 1+1 κινήσεις που τον απογειώνουν! . Ο Ολυμπιακός με τους Κίναν Έβανς και Λούκα Βιλντόζα κλείνει την περιφερειακή του γραμμή για τη νέα σεζόν και το Thrylos24 σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ για το πως θα ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Γιαννακόπουλος σε Βιλντόζα: «Έχεις @@, σου βγάζω το καπέλο!» (video) . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβγαλε το καπέλο στον Λούκα Βιλντόζα και αναφέρθηκε στο... unfollow που δεν του έχει κάνει στο Instagram!

UEFA σε Πόρτο: «Πουλήστε για να σωθείτε», θετική εξέλιξη για Θρύλο και Κάρμο! . Η Πόρτο είναι αναγκασμένη να συμμορφωθεί στις υποδείξεις της UEFA, η οποία την καλεί να πουλήσει άμεσα παίκτες ώστε να αποκτήσει ρευστότητα και να καλύψει τις οφειλές της. Ολυμπιακός και Κάρμο απέκτησαν ακόμα έναν σύμμαχο!

Ολυμπιακός: Τελειώνει προσεχώς του Ελ Κααμπί . Το «σίριαλ» Ελ Κααμπί τελειώνει τις επόμενες ημέρες για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: «Παίζει» τα ρέστα του για Ελ Κααμπί! . Ο Ολυμπιακός έκανε τεράστια πρόταση στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη και τώρα περιμένει την απάντηση.

Πρίντεζης: «Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό και όχι να πάρω περισσότερα χρήματα» . Απολαυστικές δηλώσεις έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης στο περιθώριο του AegeanBall Festival, όπου μίλησε απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο λατρεύει τον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Η υπομονή για τον Σάσα και ο στόχος στη θέση 2-3! . Ο Ολυμπιακός περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Σάσα Βεζένκοφ αλλά παράλληλα κινείται για τον παίκτη που θα ηγηθεί στην περιφέρεια.

Euro 2024: Ισπανία – Γεωργία 4-1 (Highlights) . Η Ισπανία συνέτριψε τη Γεωργία με 4-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία!

Η ανάρτηση Μπαφέ για Βιλντόζα (photo) . Ο Χρήστος Μπαφές σχολίασε με νόημα την απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα από τον Ολυμπιακό.

Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών . Δείτε όλα τα ζευγάρια και τις ημερομηνίες των προημιτελικών του Euro 2024.

Τζωρτζάτος: «Έρχομαι γεμάτος φιλοδοξίες στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης» . Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος υπέγραψε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και θα βρίσκεται κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία. Οι πρώτες του δηλώσεις!

Ελεύθερος από τους Γουίζαρντς ο Τρίσταν Βούκσεβιτς . Την απόφαση να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Τρίσταν Βούκσεβιτς πήραν οι Γουίζαρντς.

Ο «ηγέτης» σας Σλούκας ακολουθεί τον Θρύλο στο instagram! (photo) . Μετά τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Βιλντόζα και το follow που του έχει κάνει, το thrylos24 αναρωτιέται εάν ο Κώστας Σλούκας θα πρέπει να κάνει... unfollow τον Ολυμπιακό, τον οποίον και ακολουθεί στο instagram!

Παραμένει στον Θρύλο και η Βάσω Πλευρίτου! (photo) . Μετά τη Μαργαρίτα Πλευρίτου, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του και με την αδερφή της, Βάσω!

Ντόρσεϊ: «Χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι» . Ο Θρύλος ντύνει ξανά στα ερυθρόλευκα τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος δημοσίευσε το πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του!

Euro 2024: Αγγλία – Σλοβακία 2-1 (Highlights) . Η Αγγλία κατάφερε να νικήσει με ανατροπή και σκορ 2-1 τη Σλοβακία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2024, όπου την περιμένει η Ελβετία!

Οι δύο προτάσεις του Ολυμπιακού για τον Κάρμο . Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει δύο διαφορετικές προτάσεις στην Πόρτο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

loader