η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.filathlos.gr

«Υπογράφει στην Φενέρ ο Ελ Κααμπί»

www.filathlos.gr
Τα σενάρια από το εξωτερικό σχετικά με το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζονται. Όπως τονίζουν τα τελευταία ρεπορτάζ από την πατρίδα του, το Μαρόκο, ο πρώτος σκόρερ της σεζόν για τον Ολυμπιακό και MVP του Conference League, τη Δευτέρα (1/7) αναμένεται να βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο.

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Ολυμπιακό! . Νέες αποχωρήσεις από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» δύο παίκτες παύουν πλέον να ανήκουν στο δυναμικό τους, καθώς αμφότεροι πουλήθηκαν με μεταγραφή. Ο ένας είναι ο Μάξι Λοβέρα, τον οποίο αγόρασε η Ροζάριο Σεντράλ της Αργεντινής και ο δεύτερος είναι ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος θα συνεχίσει με μεταγραφή στην Πορτογαλία και τη Ρίο Άβε.

Η λογική πίσω από τη συμφωνία-έκπληξη Ολυμπιακού - Βιλντόσα. Γιατί επιλέχθηκε ο Βιλντόσα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό; Για μία σειρά από λόγους που εξηγούνται από τη φιλοσοφία του κόουτς των "ερυθρολευκων", ο οποίος έχει ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια πολύ καλή άποψη για τον 28χρονο Αργεντινό. Τα σκαμπανεβάσματα του οποίου ήταν φέτος τεράστια, μεγαλύτερα από εκείνα που είχε έναν χρόνο πριν στον Ερυθρό Αστέρα στον οποίο μέτρησε 12.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 24:14 λεπτά σε 29 αγώνες.

Σημαντική πρόοδος για παραμονή Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Τα δεδομένα για Ελ Κααμπί. Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό αποτελεί η παραμονή των Φορτούνη, Ελ Κααμπί, Ποντένσε, Κάρμο και Όρτα, σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα έναντι των μεταγραφικών κινήσεων που θα γίνουν. Σε ό,τι αφορά τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, έχουν γίνει βήματα παραμονής του στο λιμάνι και μένει να φανεί αν θα κλείσει τελικά θετικά η υπόθεσή του για τους Πειραιώτες.

Η λογική πίσω από τη συμφωνία-έκπληξη Ολυμπιακού - Βιλντόσα. Γιατί επιλέχθηκε ο Βιλντόσα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό; Για μία σειρά από λόγους που εξηγούνται από τη φιλοσοφία του κόουτς των "ερυθρολευκων", ο οποίος έχει ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια πολύ καλή άποψη για τον 28χρονο Αργεντινό. Τα σκαμπανεβάσματα του οποίου ήταν φέτος τεράστια, μεγαλύτερα από εκείνα που είχε έναν χρόνο πριν στον Ερυθρό Αστέρα στον οποίο μέτρησε 12.6 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 24:14 λεπτά σε 29 αγώνες.

Έκλεισε και επίσημα στον Ολυμπιακό!. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» μετά από 2 χρόνια. Ο διεθνής γκαρντ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Την σεζόν 2023/24 ο Ντόρσεϊ είχε 11.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο με 39.1% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 8.7 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 45.4% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ». Το… σίριαλ που ακούει στο όνομα Σάσα Βεζένκοφ καλά κρατεί, καθώς ακόμα παραμένει άγνωστο σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί τελικά την ερχόμενη σεζόν ο Βούλγαρος φόργουορντ. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Βεζένκοφ δεν είναι παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς πλέον. Αποχαιρετώντας την πρώην ομάδα του μέσω μηνύματός του στα social media.

«Υπογράφει στην Φενέρ ο Ελ Κααμπί». Τα σενάρια από το εξωτερικό σχετικά με το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, συνεχίζονται. Όπως τονίζουν τα τελευταία ρεπορτάζ από την πατρίδα του, το Μαρόκο, ο πρώτος σκόρερ της σεζόν για τον Ολυμπιακό και MVP του Conference League, τη Δευτέρα (1/7) αναμένεται να βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο.

Πούλησε ξένο άσο του ο Ολυμπιακός - Χασούρα 2,5 εκατ. ευρώ (ΦΩΤΟ). Παίκτης της Ροζάριο Σεντράλ θα συνεχίσει να είναι ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, καθώς η αργεντίνικη ομάδα έκανε χρήση της οψιόν που συμπεριλαμβανόταν στους όρους δανεισμού του, ύψους 800.000 ευρώ. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, η αρχική πρόθεση των ανθρώπων της Ροζάριο ήταν να επεκτείνουν τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για έναν ακόμη χρόνο, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από την πλευρά του Ολυμπιακού, αναγκάζοντας τους πρώτους να κινηθούν για τη μονιμοποίησή του. 

Στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία!. Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντάνι Γκαρθία. Ο 34χρονος Ισπανός μέσος, που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, είχε συμφωνήσει από την προηγούμενη εβδομάδα με τους Πειραιώτες, ωστόσο νωρίτερα μέσα στη μέρα η Βαλένθια προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα.

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ: Η παρουσίαση του Στάμενιτς στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στα social media του φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το νέο μεταγραφικό του απόκτημα, τον Μάρκο Στάμενιτς που ήρθε δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο διεθνής Νεοζηλανδός χαφ φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα και με μεγάλη ικανοποίηση φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ξυρίστηκε ο Καραπαπάς – Σχεδόν αγνώριστος (ΦΩΤΟ). Σε μία αλλαγή που δεν τον έχουμε συνηθίσει προχώρησε ο Κώστας Καραπαπάς και… τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι του, με το οποίο τον είχαμε συνηθίσει εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα έκανε και το απαραίτητο ποστάρισμα, στο προφίλ του στο Instagram, κάνοντας ο ίδιος πλάκα στον εαυτό του, δείχνοντας τελείως ακομπλεξάριστος. Σίγουρα τα σχόλια θα έπεσαν βροχή στο story που ανέβασε και όχι άδικα, αφού είναι πραγματικά αγνώριστος.

Όταν ο Σισέ πανηγύριζε με μπλούζα: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, Gate 7» (ΦΩΤΟ). Η διαφαινόμενη μετακίνηση του Παπέ Αμπού Σισέ στην ΑΕΚ έχει προκαλέσει κάμποσα αρνητικά σχόλια από φίλους του δικεφάλου. Άλλωστε, ο Σενεγαλέζος στόπερ όταν ήταν στα πάνω του στον Ολυμπιακό είχε ταυτιστεί με την ομάδα, με το κλαμπ. Χαρακτηριστικός ο πανηγυρισμός του σε ένα ματς με τον Πλατανιά: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, Gate 7» έγραψε το μπλουζάκι που φορούσε, κάτω από τη φανέλα.

Ποιοι μιλάνε για νέα πρόταση στον Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ). Ένα ακόμη δημοσίευμα σχετικό με το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί έγινε εκ μέρους του Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου. Ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος μετέφερε την πληροφορία πως ο Μαροκινός φορ δέχθηκε πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα, στην οποία απάντησε αρνητικά. Αυτό οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» να επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση, η οποία περιλαμβάνει και αύξηση των αποδοχών του.

ΒΙΝΤΕΟ - Στάμενιτς: «Ελπίζω να κερδίσουμε όλα όσα διεκδικούμε». Ο Μάρκο Στάμενιτς, που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε δηλώσεις στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ανέφερε: «Το μήνυμά μου για τους φιλάθλους είναι ότι ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο.  Είναι προφανώς μία σπουδαία χρονιά, τα γενέθλια των 100 χρόνων για τον σύλλογο και ελπίζω να κερδίσουμε όλα όσα διεκδικούμε». Δείτε το βίντεο:

Κοντά σε Σισέ η ΑΕΚ!. Ο Παπέ Αμπού Σισέ θα είναι πιθανότατα ο πέμπτος σέντερ μπακ που θα έχει σε λίγες μέρες στο ρόστερ της η ΑΕΚ! Ο 28χρονος διεθνής Σενεγαλέζος πήρε την ελευθέρας του από την Άντανα Ντεμίρσπορ, η οποία είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης και είναι στην τελική ευθεία για να «κλείσει» στην Ένωση. Ο παίκτης ουσιαστικά είχε αποφασίσει να φύγει εδώ και μήνες, αφού η ομάδα του είχε κάνει στάση πληρωμών και μόλις χθες έγινε γνωστό πως άφησε ελεύθερους 25 παίκτες!

Πως θα είναι το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (ΦΩΤΟ). Ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμα βήμα για τη δημιουργία του δικού του κολυμβητηρίου. Την Παρασκευή (28/6) κατατέθηκαν οι μελέτες για το νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ. H διοίκηση του Ολυμπιακού, εργαζόταν όλο το προηγούμενο διάστημα για το πρότζεκτ του νέου κολυμβητήριου. Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί το δεύτερο σημαντικό βήμα εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων, για την κατασκευή του υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού στο δικό του χώρο.

«Σκληρό πόκερ» με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό. Σε… μία κλωστή φαίνεται πως κρέμεται η υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό. Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο μάνατζερ του Μαροκινού σέντερ φορ ψάχνεται παντού να βρει την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον πελάτη του. Παράλληλα, στα χέρια του διεθνούς επιθετικού είναι και η πρόταση των Πειραιωτών, οι οποίοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη συγκεκριμένη υπόθεση και θα παλέψουν μέχρις εσχάτων να κρατήσουν τον πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν.

Αυτοί μιλάνε για νέα πρόταση-μαμούθ στον Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ). Ένα ακόμη δημοσίευμα σχετικό με το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί έγινε εκ μέρους του Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου.

Φιλικό με Άγιαξ ο Ολυμπιακός!. Στις 15 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο να βρεθεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τέσσερα φιλικά σε 12 μέρες επί ολλανδικού εδάφους. Το πρώτο από αυτά θα είναι με τον Άγιαξ, ένα πολύ δυνατό τεστ σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό!. Στην τελική ευθεία έχει μπει η επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος γκαρντ (1.93μ) έφτασε στην Ελλάδα και υπάρχουν και φωτογραφίες στο διαδίκτυο που το επιβεβαιώνουν, καθώς τον δείχνουν στο "Ελ. Βενιζέλος"! Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα για την επιστροφή του ομογενή περιφερειακού, αλλά δεν επιβεβαιώνουν πως ο παίκτης είναι στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το deal, καθώς πρέπει να μείνει πρώτα ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Κάτι που αναμένεται να γίνει από την 1η Ιουλίου.

loader