η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.thrylos24.gr

Euro 2024: Οι ενδεκάδες στο Ισπανία – Γεωργία

www.thrylos24.gr
Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Λουίς ντε λα Φουέντε και Βίλι Σανιόλ στην αναμέτρηση Ισπανία - Γεωργία για τη φάση των «16» του Euro 2024.

Η Θύρα 7 απάντησε στον Γιαννακόπουλο! (photo) . Αποστομωτική απάντηση από τη Θύρα 7 στις προκλήσεις και τις απειλές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

«Ο Βεζένκοφ είναι ελεύθερος για να παίξει στον Ολυμπιακό» . Σύμφωνα με ρεπόρτερ από τον Αμερική, ο Σάσα Βεζένκοφ θα αποχωρήσει άμεσα από τους Τορόντο Ράπτορς για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Απειλές… Γιαννακόπουλου και ο εισαγγελέας άφαντος; «Θα σας πάρω το ΣΕΦ, θα σας αγοράσω και την ομάδα…» . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να κρατάει ψηλά τον δείκτη της τοξικότητας με νέο story μέσα από τα social media...

Το πήρε πάνω του για Ελ Κααμπί ο Μαρινάκης . Ο Ολυμπιακός θέλει σαν... τρελός τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με νέα βελτιωμένη πρόταση είναι αποφασισμένος να τον «δέσει» στον Πειραιά.

Το NBA insider «στέλνει» τον Φουρνιέ στην Ελλάδα! . Μετά τον Ματέο Αντρεάνι, ο Εβάν Φουρνιέ και από το NBA insider, που το πήγε και πολλά βήματα παραπέρα!

«Μυθικό» ποσό για Κάρμο και Ποντένσε! . Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κρατήσει τους δύο παίκτες και να δαπανήσει ένα ποσό εξωπραγματικό για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ολυμπιακός: Το reunion που όλοι ζητάμε και η συνέχεια μετά τον Ντόρσεϊ . Ο Ολυμπιακός θεωρητικά έκανε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση με μόνο την επίσημη ανακοίνωση να μένει για να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Φιλιππούσης: «Ο μισθός μου είναι 7.000 καθαρά, δεν παίρνω ούτε μπόνους» . Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης αποκάλυψε πόσα παίρνει στην ΕΠΟ για να κάνει τον... εκπρόσωπο της Εξυγίανσης!

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ . Μετά το δημοσίευμα που ήθελε τον Σάσα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό, ήρθε δεύτερο «χτύπημα» αυτή τη φορά από το έγκυρο Sportando.

Ολυμπιακός: Ρόμπερτ Μποζενίκ, οι «ματιές» στο Euro και η αναμονή! . Ο Ολυμπιακός δεν κόβει ρυθμούς και συνεχίζει με πατημένα τα γκάζια για να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του. Νέο όνομα στη λίστα, εκείνο του Ρόμπερτ Μποζενίκ.

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει το deal – έκπληξη με Βιλντόζα και οι 1+1 κινήσεις που τον απογειώνουν! . Ο Ολυμπιακός με τους Κίναν Έβανς και Λούκα Βιλντόζα κλείνει την περιφερειακή του γραμμή για τη νέα σεζόν και το Thrylos24 σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ για το πως θα ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

ΑΕΚ: Mε Σισέ – Μπρινιόλι δεν θα «τρώει» ούτε τα μισά! . Όσο μαρτυρικά ολοκληρώθηκε η σεζόν 2023-2024 για την ΑΕΚ, μια σεζόν κατά την οποία συμπλήρωσε 10(0) χρόνια ζωής (με το νέο ΑΦΜ), άλλο τόσο μαρτυρικά ξεκίνησε η σεζόν 2024-2025.

«Πολύ κοντά στην Φενέρ ο Ελ Κααμπί!» . Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Footmercato», ο Ελ Κααμπί οδεύει προς Τουρκία...

«Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση στον Φουρνιέ» . Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αμερική, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Εβάν Φουρνιέ!

Βιλντόζα: Ενδιαφέρον από Ιταλία, σε διαδικασία αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό! . Σύμφωνα με πληροφορίες του Thrylos24 ο Λούκα Βιλντόζα δέχεται έντονο πρέσινγκ από Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια, για να μετακομίσει στην Ιταλία μετά το επερχόμενο διαζύγιο του με τον Παναθηναϊκό.

Euro 2024: Γεωργία – Πορτογαλία 2-0 και πρόκριση για τους Γεωργιανούς! (videos) . Η Γεωργία νίκησε την αδιάφορη Πορτογαλία με 2-0 και προκρίθηκε στους «16» του Euro 2024 ως τρίτη από τον έκτο όμιλο!

Αυτή είναι η μυθική προσφορά του Θρύλου στον Ελ Κααμπί! . Ο Ολυμπιακός «χρυσώνει» τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί με ποσά που δεν έχει δει κανέναν άλλος «ερυθρόλευκος» επιθετικός στην ιστορία του συλλόγου!

Μετράει… αντίστροφα ο Ντάνι Γκαρθία! . Ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Αντίστροφη μέτρηση για Φουρνιέ… Αινιγματικό post για Ευρώπη! (photo) . Ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι άναψε... φωτιές με το post που δημοσίευσε και το μυαλό όλων πήγε αμέσως στον Εβάν Φουρνιέ!

Euro 2024: Τσεχία – Τουρκία 1-2 (highlights) . Η Τουρκία επικράτησε 2-1 της Τσεχίας και πήρε την πρόκριση στους «16» του Euro 2024 αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τους Τσέχους, οι οποίοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 20ο λεπτό.

loader