η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.thrylos24.gr

Το συνέδριο των προπονητών της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στην Αθήνα

www.thrylos24.gr
Οι σπουδαιότεροι προπονητές της διοργάνωσης ήταν ομιλητές στην τριήμερη διαδικασία που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα.

Κάρμο: Στην Πορτογαλία μιλάνε για μεγάλη πρόταση του Ολυμπιακού στην Πόρτο! . Από την Πορτογαλία έρχονται τα νέα ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε εξαιρετική προσφορά για να κάνει δικό του τον Νταβίντ Κάρμο.

«Οριστική η συμφωνία Ντόρσεϊ με Ολυμπιακό» . Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι.

«Πάει Παρίσι ο Ελ Κααμπί» . Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι εκ των υποψηφίων για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με το Μαρόκο

Euro 2024: Τα κριτήρια με βάση τα οποία η Δανία βγήκε δεύτερη και η Σλοβενία τρίτη (video) . Δείτε τα κριτήρια των ισοβαθμιών, βάσει των οποίων η Δανία τερμάτισε δεύτερη και η Σλοβενία τρίτη, στον τρίτο όμιλο του Euro 2024.

Η Θύρα 7 απάντησε στον Γιαννακόπουλο! (photo) . Αποστομωτική απάντηση από τη Θύρα 7 στις προκλήσεις και τις απειλές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

«Συμφώνησαν για τριετές συμβόλαιο Ντόρσεϊ και Ολυμπιακός» . Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο ομογενής γκαρντ θα επιστρέψει ;άμεσα στον Πειραιά.

Το NBA insider «στέλνει» τον Φουρνιέ στην Ελλάδα! . Μετά τον Ματέο Αντρεάνι, ο Εβάν Φουρνιέ και από το NBA insider, που το πήγε και πολλά βήματα παραπέρα!

Super League: Αυτές θα είναι οι πρώτες κινήσεις του Μαρινάκη . Μετά την εκλογή του, ως πρόεδρος της Super League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε τρεις ενέργειες.

Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Γκος και Λαπροβίτολα . Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τις επόμενες μέρες για μεταγραφές στα γκαρντ με πολλά ερωτηματικά να υπάρχουν για αυτή τη θέση, λόγω της περιορισμένης αγοράς. Τι ισχύει όμως για Γκος και Λαπροβίτολα που έχουν ειπωθεί πολλά τελευταία;

Το μεγαλείο σου ΜΟΝΑΔΙΚΟ! . To billboard του Nasdaq στην Τimes Square βάφτηκε ερυθρόλευκο και το μεγαλείο του Ολυμπιακού, μοναδικό!

Euro 2024: Αλβανία – Ισπανία 0-1 και αποκλεισμός για τους Αλβανούς (videos) . Η Ισπανία μπορεί να έκανε ολικό rotation, όμως νίκησε με 1-0 την Αλβανία, και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Euro.

«Μυθικό» ποσό για Κάρμο και Ποντένσε! . Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κρατήσει τους δύο παίκτες και να δαπανήσει ένα ποσό εξωπραγματικό για τα Ελληνικά δεδομένα.

Απειλές… Γιαννακόπουλου και ο εισαγγελέας άφαντος; «Θα σας πάρω το ΣΕΦ, θα σας αγοράσω και την ομάδα…» . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να κρατάει ψηλά τον δείκτη της τοξικότητας με νέο story μέσα από τα social media...

Ελλάδα – Μαυροβούνιο 86-57: Θετικότατη πρεμιέρα για την Εθνική . Η Ελλάδα ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά Ακρόπολις, επικρατώντας με 86-57 του Μαυροβουνίου -

Super League: Ο Μπέος απέσυρε την υποψηφιότητά του . Μέσω ανάρτησής του, ο Αχιλλέας Μπέος γνωστοποίησε πως δεν θα κατέβει στις εκλογές της Super League, αφήνοντας αιχμές για τον Γιάννη Αλαφούζο.

Super League: Υποψήφιος για την προεδρία ο Βαγγέλης Μαρινάκης! . Και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της Super League είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από το απόγευμα της Τρίτης (25/6)

Ολυμπιακός: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ντόρσεϊ, μια ανάσα από οριστικό deal! . Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με τις πληροφορίες του thrylos24.gr.

Euro 2024: Ολλανδία – Αυστρία 2-3 (Highlights) . H τρομερή Αυστρία νίκησε με 3-2 την Ολλανδία και πήρε την πρώτη θέση στον τέταρτο όμιλο του Euro, αφήνοντας τρίτους τους «Οράνιε»!

«Ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση στον Φουρνιέ» . Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αμερική, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον Εβάν Φουρνιέ!

Ελλάδα – Μαυροβούνιο 86-57 (Highlights) . Δείτε τα Highlights του αγώνα Ελλάδα - Μαυροβούνιο, στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις.

loader