η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.gavros.gr

Πρώην «ερυθρόλευκος» συνεχίζει στη Ρακόβ

www.gavros.gr
Την νέα ποδοσφαιρική του στέγη βρήκε ο Bασίλης Σουρλής...

Live TV: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Δείτε τον τελικό των play-offs του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών επιτραπέζιας αντισφαίρισης...

Η ευκαιρία που αξίζει να δώσει ο Ολυμπιακός στον Κίναν Έβανς (pic, videos). Παρά τις ατυχίες που ήρθαν, ο Αμερικανός Γκαρντ πρέπει να δείξει τι αξίζει, φορώντας εν τέλει τα «ερυθρόλευκα».

Έφυγε «γεμάτος» από τον Θρύλο. Ο Φραν Ναβάρο έφυγε ευχαριστημένος από το Λιμάνι...

Και φέτος ο Θρύλος «γκρέμισε» το παραμύθι!. Κόντρα σε όλους και σε όλα, ακόμα ένα πρωτάθλημα έπιασε Λιμάνι και πολλά στόματα...έκλεισαν ξανά!

Έκλεισε ιδανικά μία χρονιά γεμάτη τίτλους ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός!. Κόντρα σε όλους και σε όλα, ακόμα ένα πρωτάθλημα έπιασε Λιμάνι και πολλά στόματα...έκλεισαν ξανά!

Ο...σκόρερ Θεοφάνης Μπακούλας. Πως ο 19χρονος μέσος μπήκε στο «μάτι» του Μεντιλίμπαρ...

Mία συνάντηση, ένα συμβόλαιο, μία απόφαση!. Έτσι έχουν τα πράγματα στην υπόθεση του Φορτούνη…

Η ευνοϊκή συγκυρία με Κάρμο!. Η κίνηση της Πόρτο που ανοίγει τον δρόμο για τον υψηλόσωμο στόπερ...

O Oλυμπιακός και το ΝΒΑ! . Ο Φράνιο Αράποβιτς πήρε θέση για τις τέσσερις ομάδες από τη Euroleague που πιστεύει ότι θα είχαν υψηλή κατάταξη στο ΝΒΑ...

Μόνος εναντίον όλων ο Μαρινάκης, τους διέλυσε σε 24 ώρες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έβγαλε νοκ άουτ τον Αλαφούζο, ΑΕΚ, φίλους ΑΕΚ, στοιχηματζήδες, παραποδόσφαιρο αλλά και την Κυβέρνηση. Νίκησε και το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Γκαρθία: «Τακτική, ευφυία, εμπιστοσύνη». Ο Ολυμπιακός, ο Ισπανός μέσος και τα χαρακτηριστικά του, εντός και εκτός γηπέδων.

17ο συνολικά και 3ο σερί πρωτάθλημα στο Πινγκ Πονγκ για τον Θρύλο!. Πρωταθλητής Ελλάδας σε ακόμα ένα άθλημα ο πολυνίκης Ολυμπιακός

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την προεδρία της Super League!. Στη μάχη για την προεδρία της διοργανώτριας αρχής της μεγαλύτερης κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Ο Μαρινάκης «εγγύηση» για τη Super League. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει ότι τα δίνει όλα για να πετυχαίνει τους στόχους του και ότι ταβάνι είναι ο ουρανός.

Η UEFA ευχηθήκε στον Ελ Κααμπί με το ιστορικό γκολ του τελικού! (video). Οι ευχές του Conference στον Μαροκινό killer...

Ήρθε η ώρα του…Θρύλου για τον Φουρνιέ (photo). Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γάλλο σουτέρ μπορεί να γίνει ακόμα πιο ζεστό…

Ακόμα να... χωνέψουν στην Κόβεντρι τη μετακίνηση του Στάμενιτς στον Ολυμπιακό!. Ο 22χρονος άσος τους άφησε στα... κρύα του λουτρού, αφού μετακόμισε στον Θρύλο.

Στους All Stars της UEFA ο Καρεμπέ!. Μεγάλη τιμή για τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού…

Χρόνια πολλά παικταρά Ελ Κάαμπι! (photo). Ο «φονιάς» του Θρύλου κλείνει 31 χρόνια ζωής.

Συντριπτική κόντρα στο Μαυροβούνιο η Εθνική Ομάδα!. Άνετη νίκη για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα του τουρνουά Ακρόπολις.

loader