ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Το εκπληκτικό ποσοστό του Ελ Κααμπί!

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έφτασε τα 93 γκολ και πλησιάζει όλο και πιο κοντά στα 100, ενώ έχει ένα εκπληκτικό ποσοστό ευστοχίας!

Γιαννακόπουλος: Προέβλεψε τις ομάδες του Final Four! . Ο Γιαννακόπουλος, μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε τις τέσσερις ομάδες που βλέπει στο Final Four.

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα φετινά ευρωπαϊκά του έσοδα! . Οι «μάχες» στη φάση των ομίλων του Europa League και του Conference League συνεχίζονται και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε.

Μεντιλίμπαρ: Τα έψαλλε στους παίκτες που κοιμήθηκαν! . Το βράδυ της Κυριακής, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν ήταν ευχαριστημένος. Η ισοπαλία 2-2 με τον Λεβαδειακό άφησε μια πικρή γεύση.

Καρδίτσα – Ολυμπιακός: Η προϊστορία και τα ρεκόρ! . Το πρώτο από τα δύο σημερινά παιχνίδια θα διεξαχθεί στο «Γ. Μπουρούσης», όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τη Καρδίτσα Ιαπωνική.

Μιλουτίνοφ: Επιστρέφει στη δράση το σερβικό θωρηκτό! . Με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός διαθέτει μια γραμμή ψηλών που μπορεί πραγματικά να «τρομάζει» τους αντιπάλους.

Μανωλάς: «Για αυτό επέστρεψα στον Πανναξιακό»! . Ο Κώστας Μανωλάς, σε ηλικία 33 ετών, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο νησί του, τη Νάξο, και να ενισχύσει την τοπική ομάδα, τον Πανναξιακό.

Παγένκ: «Το τελευταίο βήμα για τους ομίλους του Champions League» . Οι δηλώσεις του Άλεν Παγένκ εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού ONEX απέναντι στην Κορόνα Μπράσοφ.

Ολυμπιακός: Αυτά γίνονται όταν μαρκάρεις με τα μάτια! . Η ισοπαλία 2-2 και οι βαθμοί που απώλεσε ο Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν ακόμη ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.

Ο ηγέτης Ελ Κααμπί και η κίνηση με νόημα του Μασούρα . O Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει ήδη εξελιχθεί σε θρύλο του συλλόγου, τόσο με τα γκολ που έχει πετύχει όσο και με τη συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων!

Ολυμπιακός: Απαίτηση όλων η διόρθωση της νοοτροπίας! . Ο Ολυμπιακός έχει χάσει ήδη τέσσερις βαθμούς σε τέσσερις αγώνες στο Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα, μένοντας πίσω.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools