ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε εννέα συλλήψεις πριν το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Στη σύλληψη 9 ατόμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. την Κυριακή (20/10) πριν τον αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ελ Αραμπί: Δε σταματάει να σκοράρει στη Κύπρο! . Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, αυτή τη φορά στην Κύπρο, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Ο λόγος που αγωνίστηκε ο «ανενεργός» Ανδρούτσος . Ο Θανάσης Ανδρούτσος αγωνίστηκε με τον Λεβαδειακό και αυτό εξέπληξε αρκετό κόσμο, καθώς προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Απαράδεκτος ο επόπτης Φωτόπουλος . Σε άλλο... γήπεδο βρισκόταν ο βοηθός Φωτόπουλος (Αθηνών) στο ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό και θα πρέπει άμεσα να πάει σπίτι του!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 65-78: «Ερυθρόλευκη» νίκη στο Rising Stars! . Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού για την τρίτη αγωνιστική του Rising Star, με σκορ 78-65 και πρωταγωνιστή τον Στέφανο Γκίκα.

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα φετινά ευρωπαϊκά του έσοδα! . Οι «μάχες» στη φάση των ομίλων του Europa League και του Conference League συνεχίζονται και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε.

Γιαννακόπουλος: Προέβλεψε τις ομάδες του Final Four! . Ο Γιαννακόπουλος, μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε τις τέσσερις ομάδες που βλέπει στο Final Four.

Super League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής . Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League, μετά την ισοπαλία ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής.

Λέων για Μπάλντοκ: «Ήταν αρνητικός σε έλεγχο ντόπινγκ, επικεντρωνόμαστε στην καρδιά» . Στο MEGA μίλησε για την υπόθεση Μπάλντοκ ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, ο οποίος υποστήριξε πως ο παίκτης ήταν αρνητικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ολυμπιακός – Απόλλωνας: Για τη νίκη στο Παπαστράτειο! . Ο Ολυμπιακός (πόλο Ανδρών) επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος, την Κυριακή (20/10), απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 85-76: Ηττήθηκε στο Rising Stars! . Με μια δυνατή αντεπίθεση στην τέταρτη περίοδο, ο Πανιώνιος κατάφερε να υπερισχύσει του Ολυμπιακού με 85-76, στο Rising Stars.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools