ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Μανωλάς: «Για αυτό επέστρεψα στον Πανναξιακό»!

Ο Κώστας Μανωλάς, σε ηλικία 33 ετών, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο νησί του, τη Νάξο, και να ενισχύσει την τοπική ομάδα, τον Πανναξιακό.

Γιαννακόπουλος: Προέβλεψε τις ομάδες του Final Four! . Ο Γιαννακόπουλος, μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε τις τέσσερις ομάδες που βλέπει στο Final Four.

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα φετινά ευρωπαϊκά του έσοδα! . Οι «μάχες» στη φάση των ομίλων του Europa League και του Conference League συνεχίζονται και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε.

Μεντιλίμπαρ: Τα έψαλλε στους παίκτες που κοιμήθηκαν! . Το βράδυ της Κυριακής, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν ήταν ευχαριστημένος. Η ισοπαλία 2-2 με τον Λεβαδειακό άφησε μια πικρή γεύση.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Κρίσταλ Πάλας 1-0: Επιστροφή στις νίκες . Το γκολ του Γουντ ήταν αρκετό για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που νίκησε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία ματς.

Καρδίτσα – Ολυμπιακός: Η προϊστορία και τα ρεκόρ! . Το πρώτο από τα δύο σημερινά παιχνίδια θα διεξαχθεί στο «Γ. Μπουρούσης», όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τη Καρδίτσα Ιαπωνική.

Μιλουτίνοφ: Επιστρέφει στη δράση το σερβικό θωρηκτό! . Με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός διαθέτει μια γραμμή ψηλών που μπορεί πραγματικά να «τρομάζει» τους αντιπάλους.

Παγένκ: «Το τελευταίο βήμα για τους ομίλους του Champions League» . Οι δηλώσεις του Άλεν Παγένκ εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού ONEX απέναντι στην Κορόνα Μπράσοφ.

Ολυμπιακός: Αυτά γίνονται όταν μαρκάρεις με τα μάτια! . Η ισοπαλία 2-2 και οι βαθμοί που απώλεσε ο Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν ακόμη ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Τελευταίο βήμα για Champions League! . Δύο σετ... μακριά από τη φάση των ομίλων του CEV Champions League, βρίσκεται ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ στο βόλεϊ Ανδρών που θα παίξει με τη Μπράσοφ.

Γκαρντίνι: «Να παλέψουμε πόντο με πόντο για την πρόκριση» . Οι δηλώσεις του Αντρέα Γκαρντίνι εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού ONEX απέναντι στην Κορόνα Μπράσοφ, για την πρόκριση στους ομίλους του CEV Champions League.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools