ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Premier League: «Χρυσός» βαθμός για Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην Τσέλσι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ παρέμεινε αήττητη εκτός έδρας παίρνοντας σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι παίζοντας με δέκα παίκτες από το 78', ενώ θα μπορούσε να φύγει και με το «διπλό» από το Λονδίνο.

Αλμέιδα: Άφησε αιχμές κατά του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ! . Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε εξοργισμένος στις δηλώσεις του, στρέφοντας τα βέλη του προς το ιατρικό τιμ.

Ολυμπιακός: Έστησε… χουνέρι στον ΠΕΛΑΤΗ, με γκολ στο 95′! . Ο Ολυμπιακός, με την ομάδα Νέων πήρε μια σπουδαία νίκη επί της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, με το «χρυσό» γκολ να μπαίνει στις καθυστερήσεις.

Η Μπράγκα δεν είναι για όλους… μόνο για τον Θρύλο! . Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Μπράγκα για την 2η αγωνιστική του Europa League και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που τη νικάει!

Το ανανεωμένο ΣΕΦ – Αποκλειστικές φωτογραφίες! (pics) . Το ΣΕΦ έχει ανανεωθεί για τα καλά, και οι βελτιώσεις αναμένεται να συνεχιστούν, δημιουργώντας ένα πραγματικό στολίδι.

Λούντζης: «Υπήρχε η διάθεση να μείνω στον Ολυμπιακό» . Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να επιστρέψει στον Προμηθέα Πάτρας, αν και όπως τόνισε υπήρχε η διάθεση για παραμονή του στον Θρύλο.

Ολυμπιακός: Έξω κι ο Γουίλιαν για ΠΑΟ! . Κι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Γουίλιαν, θα βρίσκεται εκτός αποστολής, ενόψει του αυριανού ντέρμπι «αιωνίων», που δίνει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον ΠΑΟ.

Ολυμπιακός: Κλείσε θέση στο ματς με Πρίμορατς! . Ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε τα εισιτήρια, ενόψει της πρεμιέρας του LEN Champions League Ανδρών, με αντίπαλο την Πρίμορατς, την Τετάρτη (9/10) στις 19:15.

Ολυμπιακός: Με τους νέους κόντρα στον ΠΑΟ (pic) . Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την αποστολή, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός: Οι έμπειροι να βγουν μπροστά στο ντέρμπι! . Ο Ολυμπιακός διαθέτει μερικούς εξαιρετικά σημαντικούς παίκτες, όχι μόνο σε επίπεδο ποιότητας, αλλά και εμπειριών που έχουν αποκομίσει.

Ολυμπιακός: Το πρώτο «τεστ» κόντρα στην Σαμπαντέλ . Ο Ολυμπιακός κρατάει τα θετικά από τις αναμετρήσεις που δίνει ως προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools