ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Transfermarkt: Τι δείχνει η σύγκριση στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός;

Απόψε έχουμε το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετούς λόγους για τη νίκη.

Αλμέιδα: Άφησε αιχμές κατά του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ! . Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε εξοργισμένος στις δηλώσεις του, στρέφοντας τα βέλη του προς το ιατρικό τιμ.

Η Μπράγκα δεν είναι για όλους… μόνο για τον Θρύλο! . Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Μπράγκα για την 2η αγωνιστική του Europa League και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που τη νικάει!

Το ανανεωμένο ΣΕΦ – Αποκλειστικές φωτογραφίες! (pics) . Το ΣΕΦ έχει ανανεωθεί για τα καλά, και οι βελτιώσεις αναμένεται να συνεχιστούν, δημιουργώντας ένα πραγματικό στολίδι.

Ολυμπιακός: Τι ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ ενόψει Παναθηναϊκού; . Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως όλα δείχνουν, θα παρατάξει την ενδεκάδα που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Ολυμπιακός: Το πρώτο «τεστ» κόντρα στην Σαμπαντέλ . Ο Ολυμπιακός κρατάει τα θετικά από τις αναμετρήσεις που δίνει ως προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Έξω κι ο Γουίλιαν για ΠΑΟ! . Κι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Γουίλιαν, θα βρίσκεται εκτός αποστολής, ενόψει του αυριανού ντέρμπι «αιωνίων», που δίνει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον ΠΑΟ.

Ολυμπιακός – Ματαρό 14-8: Φοβερές οι θρυλικές γοργόνες! . Με τον καλύτερο τρόπο «έκλεισε» τα δυνατά φιλικά προετοιμασίας της η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, καθώς κέρδισε τη Ματαρό.

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-2: Ισόπαλο το δυνατό τεστ! . Ισόπαλος 2-2 σετ (25-11, 25-20, 19-25, 23-25) με τον Πανιώνιο αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός (βόλεϊ Γυναικών) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ολυμπιακός: Οι έμπειροι να βγουν μπροστά στο ντέρμπι! . Ο Ολυμπιακός διαθέτει μερικούς εξαιρετικά σημαντικούς παίκτες, όχι μόνο σε επίπεδο ποιότητας, αλλά και εμπειριών που έχουν αποκομίσει.

Ολυμπιακός: Θα… γυρίσει τον διακόπτη και θα βρει ρυθμό! . Ο Ολυμπιακός θα πρέπει άμεσα να αφήσει πίσω του την εμφάνιση στην Πόλη και την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε για την Euroleague.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools