ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ομπράντοβιτς: «Στα φαβορί της Euroleague η Μονακό, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του είναι ένα από τα φαβορί για την Euroleague, μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μεταξύ άλλων. Είπε συγκεκριμένα: Για τη Μονακό: «Τα play-off είναι μία ρεαλιστική προσδοκία, μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό. Το Final Four θα είναι ένα βήμα μπροστά από την περσινή σεζόν, η οποία ήταν καλή».

Ανακοίνωση της «Θύρας 7» για τον Γιαζίτζι... (ΦΩΤΟ). Η ανακοίνωση της Θύρας 7 σχετικά με την επικείμενη απόκτηση του Γιουσούφ Γιαζίτζι από τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7: «Μαθαίνουμε, ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι κοντά στο να κλείσει τον Τούρκο ποδοσφαιριστή Γιουσούφ Γιαζίζι. ΕΜΕΙΣ σαν ΘΥΡΑ 7,ΠΟΤΕ ΔΕΝ κρυφτήκαμε, οι θέσεις μας είναι γνωστές και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους! ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ λοιπόν, τον αθλητή πως

ΒΙΝΤΕΟ - «Έκρηξη» Γιαννακόπουλου κατά Αγγελόπουλων: «Χαιρέκακα άτομα, για μένα δεν υπάρχουν πια». Στην τιμωρία που του απέτρεψε να βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» αναφέρθηκε μέσω βίντεο που ανέβασε στα social media ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε «χαιρέκακα άτομα» τους αδερφούς Αγγελόπουλους, αναφερόμενος στην επιστολή που απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ζητούσε να τηρηθεί η νομιμότητα όσον αφορά την παρουσία του στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Ολυμπιακός δήλωσε επτάδα ξένων για την Ελλάδα - Ποιος μένει εκτός Super Cup. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να δηλώνει την επτάδα (6+1) των ξένων του που σε πρώτη φάση θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Έβανς, Φαλ και Μιλουτίνοφ έμειναν εκτός, καθώς είναι τραυματίες. Στην επτάδα των ξένων, λοιπόν, δηλώθηκε κανονικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ, αλλά θα χρειαστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας να κόψει έναν εξ αυτών για να δημιουργηθεί εξάδα για το Super Cup.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Γιαζιτζί. Ο Γιουσούφ Γιαζιτζί θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, καθώς ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έφτασε σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρολεύκους», ενώ αναμένεται ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον πειραϊκό σύλλογο. Ο 27χρονος διεθνής έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Λιλ και αναζητούσε τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του, στην διάρκεια της οποίας έχει αγωνιστεί ακόμη στην Τραμπζονσπόρ και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ποντένσε: «Η καλύτερη απόφαση να πάω στον Ολυμπιακό. Μια συνέντευξη παραχώρησε ο Ντανιέλ Ποντένσε στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola». Ο 29χρονος εξτρέμ αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την Σπόρτινγκ για τον Ολυμπιακό, απόφαση που δεν μετανιώνει, ενώ μίλησε για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με τους «ερυθρόλευκους» και τους οπαδούς τους. Αναλυτικά όσα είπε: Για την επεισοδιακή αποχώρησή του από την Σπόρτινγκ για τον Ολυμπιακό και αν φοβάται να επιστρέψει:

Πότε θα γίνει το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Europa League με αντίπαλο την Μπράγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Λιόν στη Γαλλία για την πρώτη αγωνιστική του Europa League και γνώρισε την ήττα με 0-2. Σερκί και Μπενραχμά ήταν οι σκόρερ της γαλλικής ομάδας. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι η Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Πέμπτη (3/10) για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Europa League: «Όρθια» στο «Ολίμπικο» η Αθλέτικ - «Τεσσάρες» για Αγιαξ και Στεάουα - Τα αποτελέσματα. Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας (το πιο ευρύ σκορ τη πρεμιέρας) της League Phase του Europa League, ενώ εξίσου άνετη ταν και η επικράτηση της Στεάουα Βουκουρεστίου (προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ) επί της RFSε 4-1. Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης παρότι προηγήθηκε 3-1 στην έδρα της επί της Βικτόρια Πλζεν και μέχρι το 86΄ κρατούσε στα χέρια της το πρώτο «τρίποντο», οι Τσέχοι αντέδρασαν και με δύο γκολ στο τέλος έκαναν μία τεράστια επιστροφή (3-3).

Πάει για ακόμα μία μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Τι ισχύει με Γιόβετιτς. Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να κάνει ακόμη μία προσθήκη προτού ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παράθυρο των ελεύθερων. Οι Πειραιώτες έφεραν χθες στην Ελλάδα τον Άνταμ Ουνάς, και σήμερα αναμένεται να υπογράψουν μαζί του ένα διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ωστόσο, δεν θέλουν να μείνουν εκεί και εργάζονται εντατικά για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν μία ακόμη προσθήκη. Στην αγορά των ελεύθερων κυκλοφορεί ακόμη ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών και κατέκτησε μαζί τους το Conference League.

Χάντμπολ: Ντέρμπι δικεφάλων στους άνδρες, πρεμιέρα στην Α1 γυναικών. Δεύτερη αγωνιστική στη Handball Premier με το ντέρμπι δικεφάλων να δεσπόζει στο σημερινό μενού. Η αυλαία ανοίγει στις 13:00, με τον Δούκα ν’ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό ΝΦ. Στις 15:00 θα ξεκινήσει η κεκλεισμένων των θυρών «τιτανομαχία» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ στις 16:00 η Πυλαία φιλοξενεί την Δράμα. Τρεις αναμετρήσεις λαμβάνουν χώρα στις 18:00, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Διομήδη να τραβάει τα βλέμματα. Στα άλλα δύο ματς, κοντράρονται Κιλκίς-Βριλήσσια (κεκλεισμένων των θυρών) και Ζαφειράκης Νάουσας-ΧΑΝΘ.

Η φωτογραφία του Σούπερ Καπ: Ο Μπαρτζώκας πόζαρε με φίλο του Παναθηναϊκού . Οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Σούπερ Καπ ταξίδεψαν με προορισμό τη Ρόδο για την πρώτη επίσημη υποχρέωση της σεζόν 2024-25. Παναθηναϊκός με Άρη και Ολυμπιακός με Περιστέρι θα ριχτούν στη... μάχη για τον πρώτο τίτλο. Από την Αθήνα βρέθηκαν στο «σμαραγδένιο» νησί, ενώ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης μία αντίστοιχη διαδρομή με τον ίδιο τελικό προορισμό κάνει και ο Άρης.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools