ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Γκαρντίνι: «Έτοιμοι να παλέψουμε και στη ρεβάνς»

Ο Αντρέα Γκαρντίνι έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς που δίνει αύριο (24/9, 19:30) o Ολυμπιακός ONEX απέναντι στη Στρούμιτσα.

Ο Μαρινάκης το παίρνει πάνω του, σε πολλά μέτωπα! . Ο Ολυμπιακός δεν διανύει και την καλύτερη περίοδος, με τον πρόεδρό του να μην είναι και τόσο ικανοποιημένος. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες αλλαγές.

«Συνάντηση Γιαζίτσι με Ολυμπιακό» (photo) . Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός θα έχει συνάντηση με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι, για άμεση συμφωνία!

Σπουδαία κίνηση Μαρινάκη: Ο Ερασιτέχνης στο MEGA Play! . Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα μπαίνει δωρεάν στα σπίτια όλων των Ελλήνων, μέσω του MEGA play, της τηλεοπτικής πλατφόρμας του MEGA!

Ολυμπιακός: Η «κίνηση-ματ» που πρέπει να γίνει για να αλλάξει η εικόνα! . Ο Ολυμπιακός καλείται να αλλάξει εικόνα άμεσα, με αυτήν την κίνηση να ξεχωρίζει για να πραγματοποιηθεί αυτό.

Παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του Θρύλου ο Πίτερς! . Την παραμονή του αγώνα απέναντι στη Τραπάνι στην Ιταλία, ο Άλεκ Πίτερς παρέθεσε δείπνο σε όλα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Σε εκείνον έριξε… γκάζια ο Μεντιλίμπαρ! . Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, κατά το Άρης - Ολυμπιακός έριξε «γκάζια» σε έναν παίκτη του, όντας απογοητευμένος απ' το συνολικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός: Φουντώνουν τα σενάρια για… «φλερτ» Γιαζίτσι – Θρύλου! . Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ελληνικά και ξένα δημοσιεύματα, δεν έχει αφήσει την υπόθεση του Γιουσούφ Γιαζίτσι, ως προς την ενίσχυσή του.

Προβλέψιμος ο Ολυμπιακός, απαραίτητοι οι μικροί! . Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και, λόγω του μεγέθους της ομάδας, οι ήττες τα διογκώνουν.

Ολυμπιακός: Αυτά οδήγησαν στη σκέψη ενδεχόμενων… μεταγραφών! . Ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να βρει τέρματα και να δημιουργήσει, κάτι που έχει φέρει σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση από ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: Συνέχεια στο αήττητο! . Αήττητη για πέμπτο σερί παιχνίδι έμεινε η Νότιγχαμ που ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Μπράιτον στην 5η αγωνιστική της Premier League!

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools