ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Οι εκκρεμότητες του Ολυμπιακού για το επόμενο καλοκαίρι

Η πρόωρη επέκταση συμβολαίου του Ροντινέι με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με αυξημένες ετήσιες αποδοχές ήταν η τρίτη κατά σειρά μετά από εκείνες του Ρέτσου και του Ντόη, οι οποίοι επίσης δεσμεύονταν έως το καλοκαίρι του 2025 και συμφώνησαν μέχρι τον Ιούνιο του 2028. Είχαν προηγηθεί από πλευράς Ολυμπιακού οι ανανεώσεις συμβολαίων των δύο τερματοφυλάκων, του Τζολάκη (2027) και του Πασχαλάκη (2026), όπως ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Μασούρα (2027) και τον Ελ Κααμπί (2026).

Σπάρταλης... πενταετίας στον Ολυμπιακό. «Έδεσε» τον Στέφανο Σπάρταλη με επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ολυμπιακός. Με πενταετή συνεργασία δεσμεύονται πλέον ο 18χρονος φόργουορντ και οι Πειραιώτες, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης. Η ανακοίνωση: «Ο Στέφανος Σπάρταλης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο! Ο 18χρονος φόργουορντ, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε με τους "ερυθρολεύκους" το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και το Rising Stars και μάλιστα αναδείχθηκε MVP και στις δύο διοργανώσεις, υπέγραψε με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο 5ετους διάρκειας.

Handball Premier: Κεκλεισμένων το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του πρώτου ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου 2024/25, στην πρεμιέρα μάλιστα της Handball Premier, αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής. Έτσι, ο περσινός Κυπελλούχος, ΠΑΟΚ, θα υποδεχθεί στη Μίκρα τον κάτοχο του τίτλου του πρωταθλητή, Ολυμπιακό, χωρίς την παρουσία του κόσμου του. Το ματς έχει οριστεί για την προσεχή Κυριακή (22/09, 15:45), ενώ θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3.

Κρίνεται του Ρέτσου ενόψει Άρη στον Ολυμπιακό - Η πιθανή 11άδα. Τις τελευταίες… πινελιές στο πλάνο του ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη πρόκειται να βάλει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η προετοιμασία των Πειραιωτών για τη δύσκολη έξοδο στο «Κλ. Βικελίδης» (21/9, 20:00), για την 5η αγωνιστική της Super League 1, ολοκληρώνεται σήμερα και ο 63χρονος τεχνικός περιμένει να δει την κατάσταση του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος έχει να προπονηθεί 35 ημέρες λόγω του προβλήματος στο γόνατο.

Μάντζιος: «Πιο αποφασισμένοι με Ολυμπιακό, έχουμε ελαφρυντικά» - Τι είπε για Κουάισον. Βελτιωμένος και πιο αποφασιστικός σε σχέση με τον αγώνα με τον ΟΦΗ θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Άρης υποδεχόμενος το Σάββατο τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Super League 1, όπως δήλωσε σε συνδρομητικό κανάλι ο Άκης Μάντζιος.

Μαρινάκης για το Σίτι Γκράουντ: «Χρειαζόμαστε μεγαλύτερο γήπεδο, υπάρχει μεγάλη αναμονή για τα διαρκείας». Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναβαθμίζει συνεχώς την έδρα της, το Σίτι Γκράουντ και η επέκτασή της είναι στα σχέδια της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε για το σχέδιό του και ονειρεύεται ένα γήπεδο 50.000 θέσεων. "Ανά τα χρόνια, έχουμε κάνει πολλά για την περιοχή. Νομίζω πως αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι ένα μεγαλύτερο γήπεδο τώρα. Η προτεραιότητα είναι να το κάνουμε στο Σίτι Γκράουντ. Εδώ ανήκει η ομάδα και η παράδοσή της.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη (ΦΩΤΟ). Ο Γιώργος Μασούρας και ο Παναγιώτης Ρέτσος έμειναν ξανά εκτός αποστολής του Ολυμπιακού, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Δείτε την αποστολή του Ολυμπιακού:  

Ανακοίνωση ΚΑΕ Ολυμπιακός για Φέλιξ Μπίτζιο: «Ποιος είναι ο ρόλος του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός;». Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τον Φέλιξ Μπίτζιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ντέμης για Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι παράλογο να θέλει μικρότερο ρόστερ». Την επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κινηθεί διαφορετικά και να διαμορφώσει ένα πιο ευέλικτο ρόστερ με λιγότερους ποδοσφαιριστές στον φετινό Ολυμπιακό σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο Ντέμης τόνισε πως δεν είναι παράλογο να θέλει μικρότερο ρόστερ ο Βάσκος. Σημείωσε δε, πως εφόσον ενεργοποιηθούν και οι ποδοσφαιριστές της Κ19 που κατέκτησε το Youth League, δεν θα μιλάμε για τόσο μικρό ρόστερ, αλλά ο αριθμός θα είναι ικανοποιητικός.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό: «Σκληρή η δεύτερη θέση». Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας απάντησε σε εκείνη που έβγαλε νωρίτερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Καμία έκπληξη. Για μία ακόμη φορά η ΚΑΕ Ολυμπιακός αδιάβαστη και με βαθύ πόνο, που δύσκολα πλέον κρύβεται, αναρωτιέται για τα του οίκου του Παναθηναϊκού. Εύλογο, όταν δεν έχεις να επιδείξεις κάτι, να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις πάση θυσία και δη μη σεβόμενος το ιερό momentum του μνημοσύνου του πατριάρχη της ΚΑΕ μας.

Φέτος παίζεις μεγάλη «μπάλα» με στοιχηματικές επιλογές στις καλύτερες αποδόσεις που έγιναν ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Γιουβέντους-Νάπολι, Άρης-Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ και Ίντερ-Μίλαν με ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out από το Πάμε Στοίχημα   Μεγάλα παιχνίδια γίνονται το Σαββατοκύριακο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Γιουβέντους-Νάπολι, Άρης-Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ και Ίντερ-Μίλαν.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools