ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Στέφανος Σπάρταλης: Ο 18χρονος που «έδεσε» στο Λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός έδωσε στον 18χρονο Στέφανο Σπάρταλη το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, με το βλέμμα στο μέλλον!

Συνεχίζει τις… προκλήσεις ο Αταμάν: «Zήτησε να μην μπει κυπριακή σφραγίδα στα ταξιδιωτικά έγγραφά του» (vid) . Κύπριος δημοσιογράφος «φωτίζει» κι άλλο το τοπίο γύρω απ' όσα συνέβησαν με πρωταγωνιστή τον Εργκίν Αταμάν.

Champions League: Η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική . Η βαθμολογία της League Phase του ανανεωμένου Champions League, μετά την ολοκλήρωση των 18 αναμετρήσεων της πρώτης αγωνιστικής.

Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» Γιαζίτσι, θα κάνει κίνηση; . Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα, δεν έχει αφήσει την υπόθεση του Γιαζίτσι, ως προς την ενίσχυσή του.

Η νέα νέα CEO της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Εύη Κουτσαυτάκη . Αυτή είναι η νέα CEO της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Εύη Κουτσαυτάκη.

Αταμάν: Πρώτα… προκαλεί και μετά θέλει back to back! . Αναμφίβολα, το πρόσωπο των ημερών ο Εργκίν Αταμάν, μετά τις προκλήσεις του και τα όσα συνέβησαν στο τουρνουά της Κύπρου, δηλώνει πως θέλει το back to back.

Σαζ: «Μια εξαιρετική περιπέτεια, θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες» . Ο Πιέρ Σαζ, προπονητής της Λιόν, μίλησε σχετικά με το Europa League, διοργάνωση όπου συμμετέχει φέτος κι ο Ολυμπιακός, μιας κι η Γαλλική ομάδα αποτελεί αντίπαλο των Πειραιωτών.

Γκος και Ροντινέι… μαζί στο κομμωτήριο (photo) . Ένας ποδοσφαιριστής και ένας μπασκετμπολίστας συναντήθηκαν στο κομμωτήριο. O λόγος για τους Ροντινέι και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος!

Ο… επιθετικός Κάρμο και η επιστροφή στην βασική ενδεκάδα . Η συνεισφορά του Νταβίντ Κάρμο στην επίθεση του Ολυμπιακού είναι σημαντική και στο ματς με τον Άρη αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Χανδρινός: Έκανε ντεμπούτο με τη Μλάντοστ! . Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, ο πρώην «ερυθρόλευκος», Σπύρος Χανδρινός.

Πισάρο για ΑΕΚ: «Μαφία χειρότερη από το Μεξικό – Δεν εμπιστευόμουν τη διοίκηση» . Τους βγάζει στη... σέντρα ο πρώην «κιτρινόμαυρος», Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος αφού αποχώρησε απ' την ΑΕΚ, ξαφνικά μαρτυράει πράγματα.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools