ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Champions League: Η βαθμολογία μετά την 1η αγωνιστική

Η βαθμολογία της League Phase του ανανεωμένου Champions League, μετά την ολοκλήρωση των 18 αναμετρήσεων της πρώτης αγωνιστικής.

Συνεχίζει τις… προκλήσεις ο Αταμάν: «Zήτησε να μην μπει κυπριακή σφραγίδα στα ταξιδιωτικά έγγραφά του» (vid) . Κύπριος δημοσιογράφος «φωτίζει» κι άλλο το τοπίο γύρω απ' όσα συνέβησαν με πρωταγωνιστή τον Εργκίν Αταμάν.

Ολυμπιακός: «Τσεκάρει» Γιαζίτσι, θα κάνει κίνηση; . Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα, δεν έχει αφήσει την υπόθεση του Γιαζίτσι, ως προς την ενίσχυσή του.

Αταμάν: Πρώτα… προκαλεί και μετά θέλει back to back! . Αναμφίβολα, το πρόσωπο των ημερών ο Εργκίν Αταμάν, μετά τις προκλήσεις του και τα όσα συνέβησαν στο τουρνουά της Κύπρου, δηλώνει πως θέλει το back to back.

Σαζ: «Μια εξαιρετική περιπέτεια, θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες» . Ο Πιέρ Σαζ, προπονητής της Λιόν, μίλησε σχετικά με το Europa League, διοργάνωση όπου συμμετέχει φέτος κι ο Ολυμπιακός, μιας κι η Γαλλική ομάδα αποτελεί αντίπαλο των Πειραιωτών.

Άρης: Οι «πονοκέφαλοι» Μάντζιου ενόψει Θρύλου! . Ο Άρης συνεχίζει κι αυτός τη δική του προετοιμασία, με τον Άκη Μάντζιο να έχει τα δικά του προβλήματα με τους παίκτες του.

Ολυμπιακός Βόλεϊ Γυναικών: Αυτές ξεχώρισαν στο φιλικό με το Μαρκόπουλο! . Ο Ολυμπιακός «ξεμούδιασε» σε φιλική αναμέτρηση με το Μαρκόπουλο, ενώ αυτές οι παίκτριες ξεχώρισαν με την απόδοσή τους.

Πισάρο για ΑΕΚ: «Μαφία χειρότερη από το Μεξικό – Δεν εμπιστευόμουν τη διοίκηση» . Τους βγάζει στη... σέντρα ο πρώην «κιτρινόμαυρος», Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος αφού αποχώρησε απ' την ΑΕΚ, ξαφνικά μαρτυράει πράγματα.

Χανδρινός: Έκανε ντεμπούτο με τη Μλάντοστ! . Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, ο πρώην «ερυθρόλευκος», Σπύρος Χανδρινός.

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Αντίπαλος: Πήρε προβάδισμα η Λας Πάλμας! . Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ έχει ευκολότερο έργο στη ρεβάνς, όμως ο επόμενος αντίπαλός του για το CEV Champions League, πήρε προβάδισμα.

Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών: Αναβολή για το Πανερυθραϊκός – Ψυχικό . Η αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών, μεταξύ Ψυχικού και Πανερυθραϊκού πρόκειται να αναβληθεί, για το ερχόμενο Σάββατο!

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools