ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Άφησε υποσχέσεις ο Ολιβέιρα

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Παναιτωλικό στο 61ο λεπτό, μαζί με άλλους τρεις συμπαίκτες του. Μεταξύ αυτών και ο Γουίλιαν.

Σοφιάννα Αβραμάκη: «Ήταν κ@^λα στο Βερολίνο, θα πάει και φέτος στο F4» . Η Σοφιάννα Αβραμάκη απόλαυσε στο… έπακρο το Final Four του Βερολίνου, όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη Euroleague.

Γιαννακόπουλος: «Συγγνώμη δεν ζήτησα από κανέναν» . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί τις τελευταίες ώρες.

Μπαρτζώκας: «Έχει γίνει αντρίκεια εξήγηση για τον χρόνο συμμετοχής» . Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του Εurohoops

Ολυμπιακός Πόλο Γυναικών: Στηρίζει το ταλέντο, με πάντοτε υψηλούς στόχους! . Ο Ολυμπιακός για το τμήμα Πόλο Γυναικών στηρίζει για ακόμη μια σεζόν το ταλαντούχο Ελληνικό στοιχείο, διατηρώντας τις κορυφαίες στην χώρα.

Ο μικρός Γιαννάκης έκανε τα πρώτα του βήματα! . Ο μικρός Γιαννάκης υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση και, πλέον, υπάρχει μεγάλη ελπίδα να περπατήσει ξανά!

Εκπληκτικοί στο ντεμπούτο τους οι Ατανασίεβιτς και Πέριν! . Τα δύο νέα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού ONEX, Ατανασίεβιτς και Πέριν έλαμψαν στη νίκη επί της Στρούμιτσα!

Κόκκινα σχεδόν όλα τα καθίσματα στο ΣΕΦ (video) . Τα καθίσματα στο ΣΕΦ έχουν

Ρόδρι: «Είμαστε κοντά στο να απεργήσουμε» . Ο Ρόδρι θέλησε και εκείνος με τη σειρά του να στείλει ένα μήνυμα σχετικά με το φετινό μεγάλο πρόγραμμα αγώνων

ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Θύρα 13… γονατίζουν μπροστά στον Αταμάν! . Απίστευτο! Απολογήθηκε η Θύρα 13 στον Αταμάν για το πανό! Έξαλλοι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τους Κύπριους οπαδούς!

Άρης – Ολυμπιακός: Αλλαγή διαιτητή, δεν μπορεί ο Μαρέσκα! . Ο Στεφάν Λανουά αναμένεται να ανακοινώσει τον διαιτητή της αναμέτρησης Άρης - Ολυμπιακός, καθώς ο Μαρέσκα αδυνατεί.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools