ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Europa League: Οι πιθανότητες πρόκρισης του Θρύλου

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του νέου Europa League, γνωστή σελίδα που ασχολείται με δεδομένα ποδοσφαίρου παρουσίασε τις προβλέψεις της.

Σοφιάννα Αβραμάκη: «Ήταν κ@^λα στο Βερολίνο, θα πάει και φέτος στο F4» . Η Σοφιάννα Αβραμάκη απόλαυσε στο… έπακρο το Final Four του Βερολίνου, όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τη Euroleague.

Γιαννακόπουλος: «Συγγνώμη δεν ζήτησα από κανέναν» . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί τις τελευταίες ώρες.

Μπαρτζώκας: «Έχει γίνει αντρίκεια εξήγηση για τον χρόνο συμμετοχής» . Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του Εurohoops

Εκπληκτικοί στο ντεμπούτο τους οι Ατανασίεβιτς και Πέριν! . Τα δύο νέα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού ONEX, Ατανασίεβιτς και Πέριν έλαμψαν στη νίκη επί της Στρούμιτσα!

Ολυμπιακός Πόλο Γυναικών: Στηρίζει το ταλέντο, με πάντοτε υψηλούς στόχους! . Ο Ολυμπιακός για το τμήμα Πόλο Γυναικών στηρίζει για ακόμη μια σεζόν το ταλαντούχο Ελληνικό στοιχείο, διατηρώντας τις κορυφαίες στην χώρα.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Θύρα 13… γονατίζουν μπροστά στον Αταμάν! . Απίστευτο! Απολογήθηκε η Θύρα 13 στον Αταμάν για το πανό! Έξαλλοι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τους Κύπριους οπαδούς!

Γκόμεζ: «Ήταν ντροπή το πρώτο γκολ της ΑΕΚ» . Ο προπονητής του Βόλου, Χοακίν Γκόμεζ, τόνισε ότι το πρώτο γκολ της ΑΕΚ δεν θα έπρεπε να μετρήσει γιατί υπήρχε επιθετικό φάουλ.

Στρούμιτσα – Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Εκεί θα δείτε το ματς! . Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Στρούμιτσα, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης για τον πρώτο προκριματικό του CEV Champions League.

Άρης – Ολυμπιακός: Αλλαγή διαιτητή, δεν μπορεί ο Μαρέσκα! . Ο Στεφάν Λανουά αναμένεται να ανακοινώσει τον διαιτητή της αναμέτρησης Άρης - Ολυμπιακός, καθώς ο Μαρέσκα αδυνατεί.

Σε ελεύθερο κανάλι οι ευρωπαϊκοί αγώνες ελληνικών ομάδων . Σε ελεύθερο κανάλι θα μεταδοθούν οι αγώνες των τριών ελληνικών ομάδων σε Europa League και Conference League.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools