ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ο Γιαννακόπουλος... παρουσίασε το «μέχρι τέλους» ρόστερ: «Όλοι θα θέλουν να μας ρίξουν από την κορυφή» (ΦΩΤΟ)

Με ένα ποστ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε ουσιαστικά ολοκληρωμένο το πράσινο «παζλ» και έδειξε ότι οι στόχοι του Παναθηναϊκού φθάνουν ξανά… μέχρι τέλους. Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο instagram: «"Έφτασες στην κορυφή, αλλά τώρα πρέπει να μάθεις να διατηρείσαι εκεί". Όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή και να μας πετάξουν από την κορυφή.

Βεζένκοφ: «Ζητώ συγγνώμη για την συμπεριφορά μου». Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενερμπαχτσέ στον τελικό του τουρνουά της Κρήτης (73-70), ο Σάσα Βεζένκοφ προχώρησε σε δηλώσεις και απολογήθηκε για τα νεύρα του και τη συμπεριφορά του. Αναλυτικά όσα είπε: Για την ένταση του αγώνα: «Ζητώ συγγνώμη από τον διαιτητή και τον κόσμο. Πρέπει να δίνουμε το σωστό παράδειγμα. Έχασα τον έλεγχο, και δεν πρέπει να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Το σφύριγμα στην τελική ήταν σωστό, και αν ήταν λάθος, δεν πρέπει να αντιδρούμε έτσι».

«O “μεγάλος” της Θύρας 7 και ο μάρτυρας 67Ε». "Τρέχουν" οι εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια του Ρέντη. Όπως αναφέρει το Manifesto:

ΒΙΝΤΕΟ - Σπάθας: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού». Δύο φάσεις σχολίασε ο Ηλίας Σπάθας. Αμφότερες είχαν να κάνουν με χέρια παικτών του Παναιτωλικού. Ένα από αυτά έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σύμφωνα με την άποψή του. Στην πρώτη περίπτωση για χέρι εντός περιοχής, ο Ηλίας Σπάθας δεν βλέπει παράβαση. Ήταν μια προσπάθεια του Βέλντε για σέντρα. Στη δεύτερη περίπτωση όμως βλέπει χέρι-πέναλτι εις βάρος του Παναιτωλικού και του Σιέλη.

Ντόρσεϊ και άμυνα οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τουρνουά. Με buzzer beater του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια μεγάλη ανατροπή από το -12 (38-50, στο 25'), αρπάζοντας τη νίκη από τη Φενερμπαχτσέ και κατακτώντας την πρώτη θέση στο Crete International Basketball Tournament. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 73-70 της τουρκικής ομάδας, η οποία είδε έναν πρώην παίκτη της να την πληγώνει...

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Άλλα είχαμε σχεδιάσει και άλλα κάναμε». Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική της Super League 1. Πέρα από το αποτέλεσμα, προβλημάτισε και η εικόνα των ερυθρόλευκων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές, ενώ παράπονα είχε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Όσα τους είπε ο Μεντιλίμπαρ: «Αυτή δεν είναι εικόνα που μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα. Άλλα είπαμε, άλλα δουλέψαμε, άλλα είχαμε σχεδιάσει και άλλα κάναμε».  

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από τον Παναιτωλικό: Καθάρισε τα αποδυτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» (ΦΩΤΟ). Σε ένα δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού προχώρησε ο Παναιτωλικός στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά την ιστορική ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Οι ποδοσφαιριστές του Πετράκη, όπως είχαν κάνει και στην Τούμπα, άφησαν τα αποδυτήρια... λαμπίκο όταν έφυγαν. Οι Αγρινιώτες σκοπεύουν να κάνουν κάτι ανάλογο σε κάθε γήπεδο που θα αγωνιστούν φέτος.

Μπαρτζώκας: «Φοβερό το ρόστερ μας, έχουμε κάνει μέτριες εμφανίσεις». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προχώρησε σε δηλώσεις μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Υπογράμμισε πως είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ της ομάδας του, ωστόσο δεν έχει μείνει χαρούμενος από τις εμφανίσεις, τις οποίες και χαρακτήρισε ως «μέτριες». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Λιόλιος: «Πάμε για δομικές αλλαγές - Όσοι μολύνουν το μπάσκετ, να φύγουν». Ριζικές αλλαγές προανήγγειλε ο Βαγγέλης Λιόλιος μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΟΚ. Όπως είπε, η εμφατική επικράτησή του τον γεμίζει ευθύνη, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία τονίζοντας πως θα δοθεί έμφαση στο κομμάτι της εκπαίδευσης.

Η βαθμολογία της Super League - Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή. Το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο στην OPAP Arena ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League. Η Ένωση επικράτησε 2-0 των Θεσσαλών και με αυτή τη νίκη έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, όλους με 10 βαθμούς. Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου Λαμία – Καλλιθέα 0-0 Αστέρας Τρίπολης – Aτρόμητος 1-2 Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Ο Ολυμπιακός δεν ξέχασε τον Ίβκοβιτς: «Για πάντα στις καρδιές μας» (ΦΩΤΟ). Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος Ντούσαν Ίβκοβιτς και η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της έστειλε το μήνυμά της για τον «Ντούντα». Σε ηλικία 78 ετών ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος -μεταξύ άλλων- οδήγησε τους Πειραιώτες στις δύο πρώτες Ευρωλίγκες τους, άφησε την τελευταία του πνοή. «Για πάντα στις καρδιές μας», αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι σε ποστάρισμά τους.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools