ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Παροξυσμός στο Λεωνίδιο για το τρόπαιο του Conference! (photos)

Δεκάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν το Σάββατο στο Λεωνίδιο, προκειμένου να υποδεχθούν και να θαυμάσουν το ιστορικό τρόπαιο του Europa Conference League!

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 73-70: Τα highlights . Δείτε τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, στον τελικό του International Basketball Tournament Crete.

«Γ. Καραϊσκάκης»: Αυξήθηκε η χωρητικότητα! . Αυξήθηκε η χωρητικότητα σε μέρος των κερκίδων στο ναό του «Γ. Καραϊσκάκης»

Ελ Αραμπί… δεν είναι πια αστείο: Έχει σπάσει τα κοντέρ ο Μαροκινός! (vid) . Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο, εκεί όπου ο Μαροκινός Killer πρωταγωνιστεί ξανά, πετυχαίνοντας γκολ.

Ολυμπιακός: Μια… ντουζίνα λόγοι που ήρθε η απώλεια! . Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έχοντας όμως μία εικόνα που έβγαζε αρκετά προβλήματα.

LEN Champions League: Οι όμιλοι στη φάση των «16» . Η σερβική Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο στη φάση των ομίλων και στους «16» του LEN Champions League.

Σπάθας: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού» . Ο Ηλίας Σπάθας τόνισε πως δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι του Σιέλη, στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Σερί πόντοι από τον Βιλντόσα . Πέντε σερί πόντους πέτυχε ο ορεξάτος Λούκα Βιλντόσα στον τελικό του IBT με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε στην Κρήτη.

Οι αντιδράσεις στο νικητήριο τρίποντο και η απονομή! . Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με τις αντιδράσεις στο νικητήριο τρίποντο του Ντόρσεϊ και την απονομή!

Ο Μεντιλίμπαρ οφείλει να αξιοποιήσει τον νεανικό Θρύλο! . Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κατεβάσει ενδεκάδα με παίκτες κάτω των 22 ετών μέσα στη σεζόν και ο Μεντιλίμπαρ οφείλει να τους αξιοποιήσει.

Ο Βεργέτης ανέχτηκε τις καθυστερήσεις του Παναιτωλικού . Οι παίκτες του Παναιτωλικού γελοιοποίησαν το ποδόσφαιρο στο «Γ. Καραϊσκάκης», υπό την ανοχή του διαιτητή Χρήστου Βεργέτη.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools