ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Προς των πυλών o Βέλντε! (videos)

Oι Πολωνοί κάνουν λόγο ότι ο Νορβηγός εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι!

Γι' αυτό δεν έπαιξε ο Πετρούσεφ. Είχε ενοχλήσεις ο Σέρβος φόργουορντ...

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Ο Θρύλος νίκησε τη Μακάμπι με πεταχτάρι του Πρίντεζη!. Ο Ολυμπιακός λύγισε τη Μακάμπι με 84-83, με τον τεράστιο «Πρίντει» να πετυχαίνει νικητήριο καλάθι στο τέλος.

Ο Θρύλος «κλείνει» τον Κωστόπουλο!. Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση του αντικαταστάτη του Χανδρινού.

Από το προπονητικό κέντρο του Θρύλου στο... Λονδίνο ο Γουίλιαν!. Ο Βραζιλιάνος παικταράς του Ολυμπιακού μαζεύει τα πράγματά του και επιστρέφει -για μόνιμη εγκατάσταση- στην Ελλάδα.

«Έργα τέχνης» Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Αναστόπουλος και Αλεξανδρής στο Ναό (video). Ο Ολυμπιακός τιμά τους θρύλους του και τους «εντάσσει» για πάντα στο Καραϊσκάκη!

Άντιτς: «Στην Ελλάδα πρέπει να χτίσουν άγαλμα για τους Αγγελόπουλους, ανεβάζουν το επίπεδο του μπάσκετ». Ο σπουδαίος Άντιτς αποθέωσε τον Πρίντεζη και τους Αφούς Αγγελόπουλους...

«Βούλιαξε» η αξιοπιστία με τη διαρροή της έκθεσης του Μάνταλου. Για τα γίνει «όργιο προπαγάνδας» και για να κάνουν το μαύρο-άσπρο!

Πρόβλημα με Μασούρα.... Ο εξτρέμ του Θρύλου θα χάσει και τα δύο ματς της Εθνικής λόγω ενοχλήσεων...

Ο Ολυμπιακός δάνεισε τον Βέζο στην Εγιούπσορ! (photos). Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Πορτογάλου από τον Θρύλο στη «νεοφώτιστη» τουρκική ομάδα.

Μαρτίνς: «Ήταν 4 πολύ καλά χρόνια στον Ολυμπιακό, είχα προτάσεις από Αγγλία, αλλά δεν ήθελα να φύγω». Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό σε συνέντευξή του στο SkySports.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools