ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Πλήρης συμφωνία για Βέλντε, έρχεται στον Ολυμπιακό!

Ο Βέλντε ντύνεται άμεσα στα ερυθρόλευκα, καθώς ο Ολυμπιακός κατέληξε σε πλήρη συμφωνία με τον Νορβηγό διεθνή και τη Λεχ Πόζναν.

Το τελευταίο πεταχτάρι του Πρίντεζη! (video) . Δείτε το μεγάλο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη, που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στο φιλικό απέναντι στη Μακάμπι!

«Μαγνήτισαν» όλο το ΣΕΦ, Ελευθεριάδου και Νούρι! (vid) . Η Νικόλ Ελευθεριάδου και η Εστρέλα Νούρι συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα χτες το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το υπέροχο δώρο των Αγγελόπουλων στον Πρίντεζη (photo) . Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έκαναν ένα ξεχωριστό δώρο στον Γιώργο Πρίντεζη!

Φουρνιέ vs Οσμάν: Αυτά πέτυχαν στο NBA οι παίκτες των «αιωνίων» (videos) . Εβάν Φουρνιέ και Τσέντι Οσμάν διαθέτουν τεράστια εμπειρία από το NBA και αυτή είναι η απόλυτη σύγκρισή τους βάσει αριθμών!

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 84-83: Με «πεταχτάρι» του Legend Πρίντεζη, νίκησε ο Θρύλος από άλλες… εποχές! . Ο Θρύλος με πεταχτάρι του εκπληκτικού Πρίντεζη νίκησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ με 84-83.

Ολυμπιακός: Η ξεχωριστή κίνηση του Μεντιλίμπαρ! . Ολυμπιακός: Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δώσει μέρες ξεκούρασης στους παίκτες του, ώστε να γυρίσουν στο Ρέντη και τις προπονήσεις με γεμάτες μπαταρίες.

Πετρούσεφ: Ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό… . Ο Φίλιπ Πετρούσεφ, δεν αγωνίστηκε χτες στο φιλικό του Ολυμπιακού, επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μάθετε το λόγο που συνέβη...

Το εκπληκτικό τρίποντο του Πρίντεζη! (video) . Δείτε το εκπληκτικό τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη στο φιλικό απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Σκόραρε και με το Μαρόκο ο Ελ Κααμπί (video) . Δεν σταματάει να σκοράρει ο Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε ακόμα ένα γκολ, αυτή τη φορά με το Μαρόκο!

Ελλάδα – Φινλανδία: Η ενδεκάδα της Εθνικής . Γνωστή έγινε η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Ελλάδα απέναντι στη Φινλανδία.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools