ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Τρομερή ανταπόκριση κόσμου στα ερυθρόλευκα διαρκείας!

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, πραγματοποιήθηκαν 1035 ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού από παλιούς κατόχους.

Δεν άντεξε τις αλήθειες και έβγαλε χολή ο Κοντός! . Μια δήλωση του Αγγελόπουλου στη παρουσίαση του Φουρνιέ προκάλεσε την απάντηση του Δημήτρη Κοντού, παράγοντα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μεταγραφές: Οι δέκα κορυφαίοι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές . Το καλοκαίρι οδεύει ολοταχώς προς το φινάλε του και λίγο πριν κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών, αυτές είναι οι δέκα κορυφαίες περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών, που φιγουράρουν στο φετινό παζάρι και αναζητούν νέα στέγη.

Αποθέωση από Γιαννακόπουλο για Πρίντεζη: «Παικταράς και κύριος» (pic) . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη με σχετική ανάρτηση, λίγες ώρες πριν την μεγάλη τελετή προς τιμήν του.

Το τελευταίο πεταχτάρι του Πρίντεζη! (video) . Δείτε το μεγάλο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη, που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στο φιλικό απέναντι στη Μακάμπι!

Οι προβλέψεις του Football Meets Data για τον Ολυμπιακό! . Η ιστοσελίδα Football Meets Data πραγματοποίησε 10.000 προσομοιώσεις μέσω υπολογιστή για να υπολογίσει τις πιθανότητες πρόκρισης.

«Μαγνήτισαν» όλο το ΣΕΦ, Ελευθεριάδου και Νούρι! (vid) . Η Νικόλ Ελευθεριάδου και η Εστρέλα Νούρι συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα χτες το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Νέα δεδομένα στις ευρωπαϊκές λίστες των ομάδων! . Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους νέους παίκτες στα ευρωπαϊκά ματς.

Περνάν καλά στην Αραβία Φορτούνης και Κουρμπέλης! . Ο Κώστας Φορτούνης και ο Δημήτρης Κουρμπέλης προετοιμάζονται να αναλάβουν σημαντικό ρόλο στην Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας.

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Κωστόπουλο… . Ο Ολυμπιακός, όπως όλα δείχνουν, έρχεται σε συμφωνία με τον Βασίλη Κωστόπουλο, για ενίσχυση του ρόστερ στο βόλεϊ Ανδρών.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 84-83: Με «πεταχτάρι» του Legend Πρίντεζη, νίκησε ο Θρύλος από άλλες… εποχές! . Ο Θρύλος με πεταχτάρι του εκπληκτικού Πρίντεζη νίκησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ με 84-83.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools