ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Η σημαία του Ολυμπιακού κυματίζει στη Κουρούτα!

Για άλλη μία φορά, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να αποθεώσει την ομάδα του Ολυμπιακού και να φωτογραφηθεί με τα κύπελλα.

Το τελευταίο πεταχτάρι του Πρίντεζη! (video) . Δείτε το μεγάλο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη, που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό στο φιλικό απέναντι στη Μακάμπι!

«Μαγνήτισαν» όλο το ΣΕΦ, Ελευθεριάδου και Νούρι! (vid) . Η Νικόλ Ελευθεριάδου και η Εστρέλα Νούρι συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα χτες το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το υπέροχο δώρο των Αγγελόπουλων στον Πρίντεζη (photo) . Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έκαναν ένα ξεχωριστό δώρο στον Γιώργο Πρίντεζη!

Φουρνιέ vs Οσμάν: Αυτά πέτυχαν στο NBA οι παίκτες των «αιωνίων» (videos) . Εβάν Φουρνιέ και Τσέντι Οσμάν διαθέτουν τεράστια εμπειρία από το NBA και αυτή είναι η απόλυτη σύγκρισή τους βάσει αριθμών!

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 84-83: Με «πεταχτάρι» του Legend Πρίντεζη, νίκησε ο Θρύλος από άλλες… εποχές! . Ο Θρύλος με πεταχτάρι του εκπληκτικού Πρίντεζη νίκησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ με 84-83.

Ολυμπιακός: Η ξεχωριστή κίνηση του Μεντιλίμπαρ! . Ολυμπιακός: Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δώσει μέρες ξεκούρασης στους παίκτες του, ώστε να γυρίσουν στο Ρέντη και τις προπονήσεις με γεμάτες μπαταρίες.

Πετρούσεφ: Ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό… . Ο Φίλιπ Πετρούσεφ, δεν αγωνίστηκε χτες στο φιλικό του Ολυμπιακού, επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μάθετε το λόγο που συνέβη...

Απρόοπτο με Μασούρα – Νοκ άουτ για Φινλανδία και Ιρλανδία! . Η Εθνική ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Μασούρα, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να μένει στα «πιτς» λόγω τραυματισμού.

Η κατάσταση του Μασούρα . Αυτά είναι τα νεότερα για την κατάσταση του Γιώργου Μασούρα.

Ελλάδα – Φινλανδία: Η ενδεκάδα της Εθνικής . Γνωστή έγινε η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Ελλάδα απέναντι στη Φινλανδία.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools