ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Δεύτερο σερί τεστ με τη Ναϊμέγκεν δίνει ο Ολυμπιακός!

Σήμερα στις 16:30 ο Ολυμπιακός δίνει φιλικό αγώνα στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας τη Ναϊμέγκεν, στο Maurik, μετά το ματς με την Αλ Καντσία.

Ολυμπιακός: Ποιον θα επιλέξει ως «δεκάρι» ο Μεντιλίμπαρ; . Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος την προετοιμασία του, ενόψει Κυριακής, με τον Μεντιλίμπαρ να σκέφτεται το ποιον θα επιλέξει να βάλει στη θέση «10».

Ολυμπιακός: Η… ψηφοφορία των «ερυθρόλευκων» (vid) . Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την Κυριακάτικη αναμέτρηση, όμως οι παίκτες μας περνούν όμορφα, με την ΠΑΕ να ανεβάζει ένα αστείο βίντεο.

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Το «ερυθρόλευκο» ταξίδι στο Μπράσοφ! (vid) . Δείτε βίντεο απ' τον Ερασιτέχνη, με το ταξίδι που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ στη Ρουμανία, λίγες ώρες πριν το ματς.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 90-86: Ήττα ξανά, ώρα για ένσταση! . Μετά την ήττα από την Παρί, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και στη Μαδρίτη, πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ. Ένσταση άμεσα!

Εστρέλα Νούρι: Παρούσα στο ΣΕΦ – Έβγαλε… σούπερ φωτογραφίες! . Η σύζυγος του Τόμας Γουόκαπ, Εστρέλα Νούρι, βρέθηκε στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση με την Ολίμπια, βγάζοντας και σούπερ φωτογραφίες μετά το τέλος.

Μανουσέλης: «Είναι λάθος να συγκρίνουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό» . Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Πρωτέα Βούλας, Μάνος Μανουσέλης, μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΟΚ για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ουρμπόνας για Παναθηναϊκό: «Αυτή η ομάδα δεν ξέρει να χάνει» . Το podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας ασχολήθηκε με τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού μετά την ήττα-σοκ από την Παρί, κάνοντας μεταξύ άλλων αναφορά στην τακτική Αταμάν!

Σαν σήμερα: Ο Θρύλος «υπέταξε» τη Λιλ… με ανατροπή! (vid) . Ο Ολυμπιακός, σαν σήμερα, επικράτησε της Λιλ, στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ, κάνοντας μια θρυλική ανατροπή, για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Super League: Αλλαγή ώρας στα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού της 9ης αγωνιστικής . Η Super League προχώρησε στην αλλαγή ώρας σε τρία παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής, μεταξύ αυτών και των ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού λόγω του ντέρμπι των αιωνίων στο μπάσκετ.

Ξεκάθαρος ο Σφαιρόπουλος για Πετρούσεφ! . Μετά τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διέψευσε τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για συμφωνία του Φίλιπ Πετρούσεφ με τον Ερυθρό Αστέρα.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools