ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

«Η Αλ Καλίτζ αναμένει έγκριση από την επιτροπή προσλήψεων για τον Φορτούνη»

Δημοσίευμα στη Σαουδική Αραβία αναφέρει πως η Αλ Καλίτζ περιμένει το «πράσινο φως» από την Κυβέρνηση για να αποκτήσει τον Κώστα Φορτούνη .

Ρίντστρεμ: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε δυνατά» . Ο τεχνικός των Σουηδών, Χένρικ Ρίντστρεμ, μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δείχνοντας πώς έχει σε εκτίμηση τους Πειραιώτες.

Ο Φρανσίσκο… στον Ολυμπιακό; – Όλο το παρασκήνιο! . Πολύ κουβέντα έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες για το θέμα Φρανσίσκο και... Ολυμπιακό. Τι έχει συμβεί πραγματικά; Όλο το παρασκήνιο!

Με τρεις νίκες ο Θρύλος προκρίνεται στους «16» του Europa League! . Ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός καλείται να κάνει το απόλυτο για να πάρει μία ακόμα σημαντική πρόκριση, αυτή τη φορά στη φάση των «16» του Europa League!

Ολυμπιακός: Στην Πάτρα οι «ερυθρόλευκοι» . Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Πάτρα την τοπική ομάδα, με στόχο το απόλυτο νικών για το πρωτάθλημα της Α1.

Αυτός θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ορτέγκα . Αυτά έχει στο μυαλό του ο Μεντιλίμπαρ για να καλύψει το κενό του Ορτέγκα, που τραυματίστηκε κόντρα στη Μάλμε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Μάλμε – Ολυμπιακός 0-1 (Highlights) . Δείτε τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλμε στη Σουηδία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ρούμπεν Σεμέδο: Είδε… Θρύλο, χάρηκε με Ζέλσον Μάρτινς! . Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό, καθώς είδε την χτεσινοβραδινή αναμέτρηση της ομάδας στο Μάλμε, εκθειάζοντας τον Μάρτινς.

Ολυμπιακός: Μένει στο Μάλμε για προπόνηση, επιστρέφει με προβλήματα βλέποντας… Τρίπολη! . Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη που πέτυχε επί της Μάλμε, αναμένεται να μείνει στη Σουηδία για προπόνηση, ενώ θα ταξιδέψει με «θέματα» ενόψει Αστέρα.

Ολυμπιακός: Τόσο θα λείψει ο Ορτέγκα . Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα ήταν άτυχος στην χτεσινή αναμέτρηση, αποχωρώντας στο πρώτο μέρος λόγω τραυματισμού. Τόσο θα μείνει εκτός...

Χωρίς Μπετανκόρ ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό . Ο Χέφτε Μπετανκόρ δε θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Πανσερραϊκού επί του Ολυμπιακού, στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 10η αγωνιστική.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools