ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ο Έσε ξεκουράζεται πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Σαντιάγκο Έσε θα πάρει μια άδεια ξανά και θα επιστρέψει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για να είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Αλμέιδα: Άφησε αιχμές κατά του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ! . Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε εξοργισμένος στις δηλώσεις του, στρέφοντας τα βέλη του προς το ιατρικό τιμ.

Ολυμπιακός: Έστησε… χουνέρι στον ΠΕΛΑΤΗ, με γκολ στο 95′! . Ο Ολυμπιακός, με την ομάδα Νέων πήρε μια σπουδαία νίκη επί της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού, με το «χρυσό» γκολ να μπαίνει στις καθυστερήσεις.

Η Μπράγκα δεν είναι για όλους… μόνο για τον Θρύλο! . Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Μπράγκα για την 2η αγωνιστική του Europa League και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που τη νικάει!

Το ανανεωμένο ΣΕΦ – Αποκλειστικές φωτογραφίες! (pics) . Το ΣΕΦ έχει ανανεωθεί για τα καλά, και οι βελτιώσεις αναμένεται να συνεχιστούν, δημιουργώντας ένα πραγματικό στολίδι.

Λούντζης: «Υπήρχε η διάθεση να μείνω στον Ολυμπιακό» . Ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να επιστρέψει στον Προμηθέα Πάτρας, αν και όπως τόνισε υπήρχε η διάθεση για παραμονή του στον Θρύλο.

Ολυμπιακός: Έξω κι ο Γουίλιαν για ΠΑΟ! . Κι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Γουίλιαν, θα βρίσκεται εκτός αποστολής, ενόψει του αυριανού ντέρμπι «αιωνίων», που δίνει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον ΠΑΟ.

Ολυμπιακός: Κλείσε θέση στο ματς με Πρίμορατς! . Ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε τα εισιτήρια, ενόψει της πρεμιέρας του LEN Champions League Ανδρών, με αντίπαλο την Πρίμορατς, την Τετάρτη (9/10) στις 19:15.

Ολυμπιακός: Με τους νέους κόντρα στον ΠΑΟ (pic) . Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την αποστολή, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός: Οι έμπειροι να βγουν μπροστά στο ντέρμπι! . Ο Ολυμπιακός διαθέτει μερικούς εξαιρετικά σημαντικούς παίκτες, όχι μόνο σε επίπεδο ποιότητας, αλλά και εμπειριών που έχουν αποκομίσει.

Ολυμπιακός: Το πρώτο «τεστ» κόντρα στην Σαμπαντέλ . Ο Ολυμπιακός κρατάει τα θετικά από τις αναμετρήσεις που δίνει ως προετοιμασία, ενόψει της νέας σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools