ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Στην Άουγκσμπουργκ ο Μουνιέ που «έπαιξε» για Ολυμπιακό

Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Στιβ Μουνιέ, ο οποίος είχε βρεθεί στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του κεντρικού επιθετικού.

Η εντυπωσιακή Μίλιτσα Τάσιτς θα τρελάνει το ΣΕΦ! . Μαζί με τον ταλαντούχο μπασκετμπολίστα Λούκα Βιλντόσα, θα δούμε σύντομα στο ΣΕΦ και την εντυπωσιακή Σέρβα σύντροφό του, Μίλιτσα Τάσιτς.

«Ο Βεζένκοφ θα το μετανιώσει αν επιστρέψει στην Ελλάδα» . Ο πρώτος Βούλγαρος που αγωνίστηκε στο NBA, Γκιόργκι Γκλούτσκοφ, αναφέρθηκε στην υπόθεση της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Οριστικό deal στα 12 εκατ. ευρώ με Μοντερέι για τον Πινέδα σύμφωνα με Μεξικανό δημοσιογράφο . Σύμφωνα με τον Μεξικανό δημοσιογράφο Κέρι Ρουίζ, ΑΕΚ και Μοντερέι κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για την πώληση του Ορμπελίν Πινέδα στα 12 εκατ. ευρώ.

Ο Ποκουσέφσκι έμεινε ελεύθερος και βλέπει Ευρώπη . Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι μένει ελεύθερος από τους Σάρλοτ Χόρνετς και έρχεται στην Ευρώπη.

NBA Summer League: Χωρίς Βεζένκοφ οι Ράπτορς! . Οι Τορόντο Ράπτορς δεν συμπεριέλαβαν τον Σάσα Βεζένκοφ στη 16αδα για το Summer League!

Ολυμπιακός: Εξελίξεις στα «καυτά» θέματα εντός της εβδομάδας . Οι τρεις υποθέσεις που «καίνε» τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

Οι απαντήσεις του Μπαρτζώκα για Βεζένκοφ και Φουρνιέ! (video) . Δείτε τι απάντησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε φίλαθλο του Ολυμπιακού όταν ρωτήθηκε για Βεζένκοφ και Φουρνιέ!

Μαγεία με Ζιοβάνι, Λουτσιάνο στην Πλατεία Κοραή . Μαγεία στην άμμο στην Πλατεία Κοραή με τους Ζιοβάνι, Λουτσιάνο και όχι μόνο, να χαρίζουν θέαμα στον κόσμο.

Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους ο Άμπι . Με δεδομένη την καθυστέρηση της υπόθεσης του Ντάβιντ Κάρμο, ο Νέλσον Άμπι κερδίζει πόντους και θα διεκδικήσει μια θέση στο κέντρο της άμυνας.

«Πάρτι» και στην Τήνο με τις ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού (pics) . Στην Τήνο βρέθηκαν οι ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού σε ένα πολύ όμορφο σκηνικό στο Λιμάνι με βεγγαλικά και συνθήματα...

loader