ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Η Euroleague υποδέχθηκε με... Πρίντεζη την επικείμενη επιστροφή Βεζένκοφ (video)

Το βίντεο της διοργανώτριας αρχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα λέει... όλα, χωρίς να πει τίποτα!

Ο «στρατηγός» του Ολυμπιακού βραβεύτηκε σε εκδήλωση στη γενέτειρά του! (video). Ο Μεντιλίμπαρ τιμήθηκε από την πόλη Ζαλντιμπάρ για τις επιτυχίες του και το Conference με τον Θρύλο.

Ο Ολυμπιακός, το salary cap και η κεντρική διαχείριση στην Stoiximan Basket League.... Οι «ερυθρόλευκοι» και οι αλλαγές που συζητούνται για το ελληνικό πρωτάθλημα...

Nιέτο και Ροντρίγκεζ στο gavros.gr: «Παίκτης-ηγέτης ο Γκαρθία, θα πετύχει στον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ». Ο Ντάνι Γκαρθία «έπιασε» λιμάνι και οι δύο δημοσιογράφοι της Αθλέτικ Μπιλμπάο αναλύουν τον Ισπανό χαφ του Θρύλου, αποκλειστικά στο gavros.gr.

Ζαλγκίρις για Έβανς: «Πραγματικό παράδειγμα και ηγέτης» (photo). Το «αντίο» των Λιθουανών στον Αμερικανό Γκαρντ μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό…

Κάρμο και Ναβάρο έπαιξαν σε φιλικό της Πόρτο, σκόραρε ο Ισπανός! (photos). Αγωνίστηκαν με τους «δράκους» οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού...

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Βρουσάι, για τρία χρόνια στην Πορτογαλία! (photo). O 26χρονος έμεινε ελεύθερος από τον Θρύλο και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Ρίο Άβε.

Ο κόουτς Γκαρντίνι έρχεται για τον Θρύλο!. Ο νέος τεχνικός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, από βδομάδα.

Ο «δημιουργικός» Βιλντόσα, ο Ολυμπιακός και το βίντεο-αποθέωση της Euroleague! (video). Με τίτλο «δημιουργικός πλέι μέικερ», το βίντεο-ανάλυση της Euroleague για τον νέο γκαρντ του Θρύλου.

«Φάκελος» γκολκίπερ: Η ελληνική «στροφή» του Θρύλου!. Ελληνική τριάδα! Ολοι οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, επί ημερών Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ντάνι Γκαρθία, το... καμάρι των προπονητών του!. Δεν είναι μόνο ο Μεντιλίμπαρ που θαυμάζει τον πολύπειρο Ισπανό χαφ...

loader