ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σέντρικ Σοάρες»

Το όνομα του Σέντρικ Σοάρες βρίσκεται ξανά στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού.

Καταγγελία-σοκ από το Σωματείο εργαζομένων του ΟΑΚΑ (photo) . Σε καταγγελία-σοκ προέβη το Σωματείο εργαζομένων του ΟΑΚΑ, με αφορμή την παραχώρηση του κεντρικού Σταδίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Βεζένκοφ φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό! . Όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις σχετικά με τον Σάσα Βεζένκοφ, καθώς η επιστροφή του Βούλγαρου σούπερ σταρ πλησιάζει.

Η εντυπωσιακή Μίλιτσα Τάσιτς θα τρελάνει το ΣΕΦ! . Μαζί με τον ταλαντούχο μπασκετμπολίστα Λούκα Βιλντόσα, θα δούμε σύντομα στο ΣΕΦ και την εντυπωσιακή Σέρβα σύντροφό του, Μίλιτσα Τάσιτς.

Ολυμπιακός: Εμπιστοσύνη στον Άμπι, όσο ξεκαθαρίζει του Κάρμο! . Όσο ο Ολυμπιακός δουλεύει την υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο, ο Νέλσον Άμπι θα πάρει τις ευκαιρίες του στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Euro 2024: Πορτογαλία – Γαλλία 3-5 πέναλτι (0-0 κ.δ., παρ.) | HIGHLIGHTS . Στα πέναλτι κρίθηκε το δεύτερο εισιτήριο των ημιτελικών του Euro 2024, με την Γαλλία να προκρίνεται στην επόμενη φάση αποκλείοντας την Πορτογαλία (3-5 πεν., 0-0 κ.δ., παρ.)

Εβάν Φουρνιέ: Κλείνει το… μάτι στον Ολυμπιακό . Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Εβάν Φουρνιέ είναι κοντά στο να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και να αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ομάδας.

Ανανέωσαν τον Τεμπλ οι Ράπτορς, σιγή για Βεζένκοφ! . Το Τορόντο συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του και αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Γκάρετ Τεμπλ για μια ακόμα χρονιά.

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Γκαρντίνι . Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα ο Αντρέα Γκαρντίνι.

Ολυμπιακός: Το αινιγματικό ποστάρισμα της ΚΑΕ . Με ποστάρισμα της στο X (πρώην Twitter) η ΚΑΕ Ολυμπιακός προετοιμάζει τον κόσμο του Θρύλου για νέα ανακοίνωση μεταγραφής.

Όνειρα θερινής νυκτός των Σέρβων για Μιλουτίνοφ! . Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν αναφορές στη Σερβία που υποστηρίζουν ότι η Παρτιζάν ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

loader