ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ο Μεντιλίμπαρ σηκώνει την κούπα του Conference και ο Μίτσελ τον αποθεώνει! (photo)

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε μία φοβερή φωτογραφία του Μεντιλίμπαρ στα social media και ο πρώην προπονητής του Θρύλου, Μίτσελ, σχολίασε με αποθεωτικό τρόπο!

«Ο Βεζένκοφ δεν μπορεί να φύγει τόσο εύκολα από τους Ράπτορς – Αυτές είναι οι επιλογές του» . Ο έγκυρος ρεπόρτερ του ΝΒΑ Κιθ Σμιθ ανέλυσε την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ και τους λόγους που δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη και εύκολη η αποχώρησή του από τους Τορόντο Ράπτορς.

«Οι Ράπτορς δε θέλουν να αφήσουν ελεύθερο τον Βεζένκοφ» . Δημοσίευμα αναφέρει πως οι Ράπτορς δεν θέλουν να αφήσουν ελεύθερο τον Σάσα Βεζένκοφ. Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό.

Αγνόησαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός και προκάλεσαν σοβαρή περιβαλλοντική ρύπανση (photos) . Με επίσημη επιστολή εδώ και δύο χρόνια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ενημερώσει το κράτος, και όχι μόνο, για την επιτακτική ανάγκη περισυλλογής τεσσάρων παρατημένων σκαφών από τη μαρίνα Ζέας.

ΜακΚίσικ: Σούπερ πρόταση από Μονακό, στάση αναμονής από Ολυμπιακό! . Η Μονακό κάνει ρρελάνς και δείχνει ότι θέλει σαν... τρελεί τον Σακιλ ΜακΚίσικ. Μάλιστα η πρόταση ππυ του έκανε είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη την οποία παίρνει στον Ολυμπιακό.

Καταγγελία-σοκ από το Σωματείο εργαζομένων του ΟΑΚΑ (photo) . Σε καταγγελία-σοκ προέβη το Σωματείο εργαζομένων του ΟΑΚΑ, με αφορμή την παραχώρηση του κεντρικού Σταδίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Euroleague: Στη Μονακό ο Παπαγιάννης . Στη Μονακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Παπαγιάννης!

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κοϊντρέντι» . Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Κομπά Κοϊντρέντι της Σπόρτινγκ, σύμφωνα με την «Record».

Πάει για νέα «βόμβα» ο Θρύλος: «Θα πάει στον Ολυμπιακό ο Φουρνιέ» . Δεδομένη θεωρούν την μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό, άνθρωποι του ΝΒΑ.

23o Summer Camp Ολυμπιακού: Στο Ρέντη οι Μπακούλας και Παπακανέλλος (photos) . Οι πρωταθλητές Ευρώπης Θεοφάνης Μπακούλας και Αντώνης Παπακανέλλος βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και στο 23o Summer Camp Ολυμπιακού!

Basket League: «Θέμα» με τα τηλεοπτικά δικαιώματα . Η ΑΕΚ έθεσε θέμα salary cap στη Basket League στέλνοντας έγγραφη πρόταση σε άλλες εννέα ομάδες, όχι όμως και σε Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό. Ο κίνδυνος για τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος.

loader