ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Κάνουν «φτερά» και τα τελευταία εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού

Πραγματική «τρέλα» επικρατεί για τον Ολυμπιακό, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν 2024-25, σε μία χρονία-ορόσημο για την ομάδα του Πειραιά. Ειδικότερα, μετά την κατάκτηση του Conference League, καθώς και όσο πλησιάζουμε στη συμπλήρωση των 100 χρόνων του συλλόγου, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί αρκετά. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ένα μήνα και κάτι πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας, σχεδόν όλα τα εισιτήρια διαρκείας έχουν κάνει «φτερά», με την Θύρα 23 που άνοιξε λόγω της μεγάλης ζήτησης να οδεύει και αυτή προς το sold out.

Αυτά λέει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Βεζένκοφ και Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τη μετακίνηση του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και σχολίασε τις αντιδράσεις των φίλων των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στάθηκε και στο ρόστερ του «τριφυλλιού», που έχει ήδη στη θέση «4» τους Ντίνο Μήτογλου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Αναλυτικά όσα είπε:

Αυτά λέει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Βεζένκοφ και Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για τη μετακίνηση του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και σχολίασε τις αντιδράσεις των φίλων των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στάθηκε και στο ρόστερ του «τριφυλλιού», που έχει ήδη στη θέση «4» τους Ντίνο Μήτογλου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Αναλυτικά όσα είπε:

Αυτά λέει η Θύρα 7 για την επιστροφή Βεζένκοβ! . Η Θύρα 7 τοποθετήθηκε για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό. Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την απόφαση να επιστρέψει τον Ολυμπιακό ύστερα από μια σεζόν στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Κινγκς. Ο Ολυμπιακός τον έπεισε να πει το «ναι» με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο  περίπου 17 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα πέντε χρόνια με τα 13 από αυτά να είναι εγγυημένα όπως και τα 4 πρώτα χρόνια της συμφωνίας. Στο deal υπάρχει οψιόν για να παραμείνει παίκτης των Πειραιωτών μετά από αυτήν την τετραετία.

Οι Ράπτορς δεν αφήσουν τον Βεζένκοφ ελεύθερο! (ΦΩΤΟ). Νέα εκδοχή στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ, αφού οι Ράπτορς δεν φαίνονται πρόθυμοι να αφήσουν ελεύθερο τον Βούλγαρο άσο! Ο διάσημος και έγκριτος δημοσιογράφος από την Αμερική, Κέιθ Σμιθ, πήρε θέση στο ζήτημα με τον Βεζένκοφ, παραθέτοντας τις δύο διαφορετικές οπτικές σχετικά με το μέλλον του Βούλγαρου άσου. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, τα Μέσα των Ράπτορς διαρρέουν πως η ομάδα του Τορόντο δεν είναι διατεθειμένη να αποδεσμεύσει τον Βεζένκοφ και ο ίδιος δεν μπορεί να πάρει την απόφαση  από μόνος του να μείνει ελεύθερος, αφού έχει συμβόλαιο.

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία!. Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από σήμερα και τυπικά ο Ντάνι Γκαρθία. Ο 34χρονος μέσος, που έφτασε χθες στην Αθήνα, υπέγραψε το συμβόλαιό του και σήμερα ανακοινώθηκε. Πρόκειται για έναν παίκτη που τον επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του και στην Εϊμπάρ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1990, στην πόλη Zumarraga της Χώρας των Βάσκων.

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα συμβόλαια επί εποχής Αγγελόπουλων. Ο Ολυμπιακός άπλωσε χρυσάφι στα πόδια του Σάσα Βεζένκοφ προσφέροντας του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο το οποίο αν εξαντληθεί θα του αποφέρει περίπου 18.000.000 ευρώ. Η συμφωνία περιλαμβάνει εγγυημένη συνεργασία για τα τέσσερα πρώτα χρόνια και υπάρχει option για τον τελευταίο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ετήσιες αποδοχές του Σάσα Βεζένκοφ αγγίζουν τα 3.600.000 ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο κάνει τη συγκεκριμένη οικονομική συμφωνία τη δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας. Τα 5 μεγαλύτερα συμβόλαια: 1. Τσίλντρες, 4.780.000€ (2008) 2. Βεζένκοφ, 3.600.000€ (2024)

Ο Ολυμπιακός στην Euroleague της νέας περιόδου! (ΦΩΤΟ). Επιστροφή στην Euroleague για τις πρωταθλήτριες Ελλάδας, που θα αγωνιστούν εκ νέου στην πρώτη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης. Όπως έγινε κι επίσημα γνωστό ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στους ομίλους της Euroleague της νέας περιόδου, αφήνοντας το Eurocup.

Συμφώνησε με ΑΠΟΕΛ πρώην άσος του Ολυμπιακού(ΦΩΤΟ). Ο ΑΠΟΕΛ προχωρά στην απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Μετά από μία εξαιρετική πενταετία στον Ολυμπιακό, ο Μαροκινός φορ που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και στα 37 του χρόνια αναμένεται να παίξει στο πρωτάθλημα της Κύπρου, πιθανότατα τελευταίο σταθμό της καριέρας του.  Οι πρωταθλητές του νησιού έχουν καταθέσει πρόταση στον Μαροκινό στράικερ που φέρεται να τον ικανοποιεί στο οικονομικό κομμάτι και μένει να βρεθεί η φόρμουλα της χρονικής διάρκειας. 

Αλεξανδρής προς Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι σου» (ΦΩΤΟ). Ο Αλέξης Αλεξανδρής έστειλε ένα μήνυμα στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ζητώντας του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τα επόμενα χρόνια. Το μήνυμα του: «Φίλε Ελ Κααμπί. Ξέρω ότι θα το διαβάσεις σίγουρα. Θα σου μόνο μόνο αυτό. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού μεγαλούργησες αγωνιστικά χαρίζοντάς μας υπέροχα και σημαντικά γκολ με αποκορύφωμα το γκολ στον τελικό. Η αγάπη, η στοργή, η καταξίωση που βίωσες εδώ απ’ τον Ολυμπιακό δεν ανταλλάσσεται με τίποτα υλικό σ’ αυτόν τον μάταιο κόσμο.

Βιλντόζα: «Ήρθα για να τα κερδίσουμε όλα - Ο Ολυμπιακός με έκανε να αισθανθώ ξεχωριστός». Ο Λούκα Βιλντόζα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού και μίλησε για τους στόχους του, με την ομάδα του Πειραιά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν ξέρω πόσοι παίκτες έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες, όμως, εγώ, βάσει της εμπειρίας μου, νιώθω ξεχωριστός. Δύο από τις σπουδαιότερες και πιο ιστορικές ομάδες στην Ευρώπη, οι καλύτερες στην Ελλάδα ήθελαν να αποτελέσω μέρος του οργανισμού τους και αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό.

loader