ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Σάσα Βεζένκοφ: Ανακοινώθηκε χωρίς… αριθμό από τους Ράπτορς (pic)

Οι Τορόντο Ράπτορς καλωσόρισαν τον Σάσα Βεζένκοφ και τον ανακοίνωσαν χωρίς... αριθμό στη φανέλα.

UEFA σε Πόρτο: «Πουλήστε για να σωθείτε», θετική εξέλιξη για Θρύλο και Κάρμο! . Η Πόρτο είναι αναγκασμένη να συμμορφωθεί στις υποδείξεις της UEFA, η οποία την καλεί να πουλήσει άμεσα παίκτες ώστε να αποκτήσει ρευστότητα και να καλύψει τις οφειλές της. Ολυμπιακός και Κάρμο απέκτησαν ακόμα έναν σύμμαχο!

«Τα δίνει όλα για Φουρνιέ ο Ολυμπιακός» . Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ αποφάσισε να μείνει στο ΝΒΑ και έτσι ο Ολυμπιακός θα ρίξει το βάρος του στον Εβάν Φουρνιέ.

Θύρα 7: ««Απέδειξες ποιος είσαι, όπως κάνουν οι πραγματικοί άντρες!» (photo) . H Θύρα 7 τοποθετήθηκε με ανακοίνωση για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό!

Τούρκικα ΜΜΕ: «Αμπουμπακάρ ο αντί-Ελ Κααμπί για τον Ολυμπιακό» (vid) . Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει πως αν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, τότε ο Βενσάν Αμπουμπακάρ θα τον αντικαταστήσει.

Δεν προχωρά στη μεταγραφή Σισέ η ΑΕΚ . Η ΑΕΚ δεν θα αποκτήσει τελικά τον Πάπε Αμπού Σισέ.

Θετικές εξελίξεις με ΣΕΦ και Ολυμπιακό! . Ένα από τα πιο καυτά ζητήματα που απασχολούν είναι το τι θα γίνει τελικά με το ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό. Οδεύουμε όπως όλα δείχνουν προς θετικό φινάλε.

Το μυθικό συμβόλαιο που φέρνει τον Βεζένκοφ ξανά στο ΣΕΦ! . Αυτό είναι το ηγεμονικό συμβόλαιο που προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Σάσα Βεζένκοφ!

Once red, forever red… Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό! . Είναι οριστικό, ο Σάσα Βεζέκοφ αφήνει τους Τορόντο Ράπτορς και το NBA για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς ο Ντοζίερ, που προτάθηκε στον Ολυμπιακό . Σύμφωνα με το ESPN, ο Πι Τζέι Ντοζίερ συμφώνησε για συμβόλαιο ενός με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Δεν πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ελ Κααμπί (photo) . Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του Εθνικής ομάδας του Μαρόκου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

loader