ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Αργεντινή ο Έσε (ΦΩΤΟ)

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα βρεθεί και επίσημα πλέον ο Σαντιάγο Έσε. Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο ανακοίνωσε στον παίκτη του Ολυμπιακού ότι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της Αργεντινής και θα ταξιδέψει στο Παρίσι. H Αργεντινή βρίσκεται στον 2ο όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων και θα αγωνιστεί κόντρα σε Μαρόκο, Ιράκ και Ουκρανία.  

ΒΙΝΤΕΟ: «Κλοπή» Μαρινάκη από Ηλιόπουλο; Εξτρέμ από το… πάνω ράφι για Ολυμπιακό!. Μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή έχει στη λίστα του ο Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ, καθώς οι κιτρινόμαυροι συνδέθηκαν με τον Νικολά Πέπε, αλλά σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Ιβοριανός εξτρέμ προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος αριστεροπόδαρος άσος αγωνίζεται τόσο ως winger όσο και ως επιθετικός, έχει χρηματιστηριακή αξία στα 8,5 εκατ. ευρώ, αν και παλαιότερα είχε φτάσει ακόμα και στα 75, και το καλοκαίρι του 2019 η Άρσεναλ είχε δώσει 80 εκατομμύρια στη Λιλ για να τον αποκτήσει.

Το πήρε... πάνω του ο Μαρινάκης! Ηχηρή αποχώρηση από Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ). Στο τέλος της έφτασε η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αντόνιο Κορδόν, μετά από 13 μήνες. Αυτό αποκάλυψε η ισπανική «Marca», με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή πάντως να μην είναι πολύ ενεργός από τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω προσωπικού προβλήματος. Ο Πέδρο Άλβες πήρε τη θέση του τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια επέστρεψε στο λιμάνι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τον Κορδον να έχει μια γενικότερη επίβλεψη στις τρεις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη, Ολυμπιακό, Νότιγχαμ Φόρεστ και Ρίο Άβε.

ΒΙΝΤΕΟ: «Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!. Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία από την Τουρκία έρχεται για τον Ολυμπιακό… Σύμφωνα με αυτή, αν αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τότε τη θέση του θα πάρει ο 32χρονος στράικερ της Μπεσίκτας, Βινσάν Αμπουμπακάρ, αρχηγός της εθνικής Καμερούν με 100 συμμετοχές και 39 γκολ, που έχει αγωνιστεί και στην Πόρτο! Ο Αμπουμπακάρ ανήκει στη Μπεσίκτας από τον Σεπτέμβριο του 2020, ωστόσο είχε δοθεί δανεικός στην Αλ Νασρ τον Ιούλιο του 2021 μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο. Στην καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες της Πόρτο, της Λοριάν και της Βαλενσιέν.

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Αμπουμπακάρ αντί Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»!. Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία από την Τουρκία έρχεται για τον Ολυμπιακό… Σύμφωνα με αυτή, αν αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, τότε τη θέση του θα πάρει ο 32χρονος στράικερ της Μπεσίκτας, Βινσάν Αμπουμπακάρ, αρχηγός της εθνικής Καμερούν με 100 συμμετοχές και 39 γκολ! Ο Αμπουμπακάρ ξεκίνησε την καριέρα του από την Κότον Σπορτς του Καμερούν και στη συνέχεια μετακόμισε στη Γαλλία, παίζοντας στη Βαλενσιέν και τη Λοριάν. Από εκεί το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στην Πόρτο και το 2016 δόθηκε δανεικός στη Μπεσίκτας, η οποία τον απέκτησε το 2020.

Το πήρε... πάνω του ο Μαρινάκης! Ηχηρή αποχώρηση από Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ). Στο τέλος της έφτασε η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αντόνιο Κορδόν, μετά από 13 μήνες. Αυτό αποκάλυψε η ισπανική «Marca», με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή πάντως να μην είναι πολύ ενεργός από τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω προσωπικού προβλήματος. Ο Πέδρο Άλβες πήρε τη θέση του τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια επέστρεψε στο λιμάνι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τον Κορδον να έχει μια γενικότερη επίβλεψη στις τρεις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη, Ολυμπιακό, Νότιγχαμ Φόρεστ και Ρίο Άβε.

Οριστική εξέλιξη με τη μεταγραφή Σισέ στην ΑΕΚ!. Ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν πρόκειται να φορέσει τελικά τη φανέλα της ΑΕΚ! Ο Σενεγαλέζος αμυντικός βρέθηκε στο στόχαστρο της Ένωσης, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Άδανα Ντεμίρσπορ. Αν και παρουσιάστηκε ως σίγουρη κίνηση, για να αποτελέσει μια έξτρα επιλογή χαμηλού ρίσκου για το κέντρο της άμυνας, τελικά δεν ήταν τόσο προχωρημένα τα πράγματα. Στην ΑΕΚ υπήρξαν και δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση του Σισέ και αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Φτάνει Ελλάδα για Ολυμπιακό ο Ντάνι Γκαρθία - Ώρα εξελίξεων για Φορτούνη και Ελ Κααμπί. Αντίστροφα για να γίνει μέλος του Ολυμπιακού μετράει ο Ντάνι Γκαρθία. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ αναμένεται σήμερα το μεσημέρι, στις 13:15, στην Ελλάδα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το συμβόλαιό του στους Πειραιώτες. Ο 34χρονος μέσος αποτελεί μία από τις πιο θερμές εισηγήσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αφού ο Βάσκος είχε συνεργαστεί με τον ποδοσφαιριστή για τρία χρόνια, μεταξύ 2015 και 2018, στην Εϊμπάρ.

Τέλος το φλερτ Φενέρ – Ελ Κααμπί: Παίρνει σέντερ φορ με 15 εκατ. ευρώ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (ΦΩΤΟ). Νέα δεδομένα στην υπόθεση Ολυμπιακός - Ελ Κααμπί μέσω Τουρκίας. Σύμφωνα με τους γείτονες η Φενέρ του Ζοσέ Μουρίνιο παίρνει φορ από το Μαρόκο. Όχι όμως το αστέρι του Ολυμπιακού. Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η UEFA πιέζει την Πόρτο - Πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να επωφεληθεί για Κάρμο. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τον Νταβίντ Κάρμο στο ρόστερ του, με τον Ανγκολέζο κεντρικό αμυντικό να έχει επιστρέψει στην Πόρτο και να ενσωματώνεται στην προετοιμασία των «δράκων» για τη νέα σεζόν. Η «A’ Bola», ωστόσο, αναφέρει ότι ο υψηλόσωμος στόπερ ενδέχεται να παραχωρηθεί από τους Πορτογάλους λόγω Financial Fair Play. Ο πρόεδρος του κλαμπ, Αντρέ Βίλας Μπόας, είχε συνάντηση με ανθρώπους της UEFA γι' αυτό το ζήτημα, ώστε να συζητήσουν τι μπορεί να γίνει για το μέλλον της Πόρτο, καθώς η κατάσταση που παρέλαβε είναι χαοτική.

Η ευκαιρία από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε...ξεχασμένο άσο του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ) . Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν στον Ολυμπιακό είναι τι θα συμβεί με τους ποδοσφαιριστές που ήταν δανεικοί και επιστρέφουν στην ομάδα. Ένα θέμα που ακόμα είναι κάπως μετέωρο καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει ξεκάθαρη άποψη για τους περισσότερους από αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

loader