ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ανανέωσε ο Θρύλος με την αρχηγό Λαμπρούση!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του τμήματος βόλεϊ γυναικών με την αρχηγό Τζίνα Λαμπρούση.

«Ο Βεζένκοφ είναι ελεύθερος για να παίξει στον Ολυμπιακό» . Σύμφωνα με ρεπόρτερ από τον Αμερική, ο Σάσα Βεζένκοφ θα αποχωρήσει άμεσα από τους Τορόντο Ράπτορς για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

Euro 2024: Αυτά είναι τα ζευγάρια των προημιτελικών . Δείτε όλα τα ζευγάρια και τις ημερομηνίες των προημιτελικών του Euro 2024.

Ολυμπιακός: Τελειώνει προσεχώς του Ελ Κααμπί . Το «σίριαλ» Ελ Κααμπί τελειώνει τις επόμενες ημέρες για τον Ολυμπιακό.

Η φωτογραφία Φορτούνη και Ντόντσιτς στο ΣΕΦ! (photo) . Ο Κώστας Φορτούνης και ο Λούκα Ντόντσιτς συναντήθηκαν στο ΣΕΦ και έβγαλαν φωτογραφία μαζί!

UEFA σε Πόρτο: «Πουλήστε για να σωθείτε», θετική εξέλιξη για Θρύλο και Κάρμο! . Η Πόρτο είναι αναγκασμένη να συμμορφωθεί στις υποδείξεις της UEFA, η οποία την καλεί να πουλήσει άμεσα παίκτες ώστε να αποκτήσει ρευστότητα και να καλύψει τις οφειλές της. Ολυμπιακός και Κάρμο απέκτησαν ακόμα έναν σύμμαχο!

Ξανά στην «ερυθρόλευκη» ατζέντα ο Ράφα Μιρ . Ένα όνομα που φαίνεται ότι «παίζει» ξανά για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Ράφα Μιρ.

Οι καρδούλες της Τάσιτς στον Βιλντόζα για την μεταγραφή στον Ολυμπιακό (pic) . Η ανάρτηση της Μιλίτσα Τάσιτς μετά την ανακοίνωση του Λούκα Βιλντόζα από τον Ολυμπιακό

«Ο Ναν έχει πρόταση από το ΝΒΑ» . Στη Λιθουανία και μάλιστα ο έγκυρος Ντονάτας Ουρμπόνας αναφέρουν πως ο Κέντρικ Ναν έχει πρόταση από το ΝΒΑ.

Προολυμπιακό Τουρνουά: Σλοβενία – Κροατία 92-108 . Η Κροατία έκανε πάρτι στο ΣΕΦ, διέλυσε με 108-92 την Σλοβενία του Ντόντσιτς και πιθανότατα την στέλνει απέναντι στην Εθνική Ελλάδος στα ημιτελικά του Προολυμπιακού.

Euro 2024: Αυστρία – Τουρκία 1-2 (Highlights) . H Τουρκία νίκησε την Αυστρία με 2-1 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro 2024!

loader