ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Euro 2024: Οι ενδεκάδες στο Ισπανία – Γεωργία

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Λουίς ντε λα Φουέντε και Βίλι Σανιόλ στην αναμέτρηση Ισπανία - Γεωργία για τη φάση των «16» του Euro 2024.

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει το deal – έκπληξη με Βιλντόζα και οι 1+1 κινήσεις που τον απογειώνουν! . Ο Ολυμπιακός με τους Κίναν Έβανς και Λούκα Βιλντόζα κλείνει την περιφερειακή του γραμμή για τη νέα σεζόν και το Thrylos24 σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ για το πως θα ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Μπρούνο Πέτκοβιτς! . Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης συνδέουν τον Ολυμπιακό, καθώς και την ΑΕΚ, με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς ο οποίος θα φύγει από τη χώρα του.

Τζωρτζάτος: «Έρχομαι γεμάτος φιλοδοξίες στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης» . Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος υπέγραψε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και θα βρίσκεται κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία. Οι πρώτες του δηλώσεις!

Euro 2024: Ισπανία – Γεωργία 4-1 (Highlights) . Η Ισπανία συνέτριψε τη Γεωργία με 4-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία!

Το κέρδος του Ολυμπιακού από τη πώληση του Λοβέρα! . Στον Ολυμπιακό είχαν διαπιστώσει εδώ και καιρό ότι δεν υπήρχε χώρος για τον Λοβέρα και για αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να τον πουλήσουν.

Κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Σαντιάγκο Έσε! . Η έγκυρη εφημερίδα «Ole» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα σταθεί εμπόδιο στη συμμετοχή του Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πόλο ανδρών: Τζωρτζάτος τριετίας στον Ολυμπιακό . Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκο Μπίγιατς στην ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού και μαζί με τον Μάνο Ζερδεβά θα συνθέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων όπως και στην εθνική ομάδα!

Η ξεχωριστή εκδοχή της κεφαλιάς του Ελ Κααμπί απέναντι στην Φιορεντίνα! . Έχουμε δει χιλιάδες φορές την γκολάρα του Ελ Κααμπί που έδωσε στον Ολυμπιακό το πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο για το ποδόσφαιρο. Ήρθε η ώρα όμως να την δούμε και σε μια ξεχωριστή εκδοχή σε χαμηλότερη ανάλυση.

Έρχεται Ελλάδα και ολοκληρώνει τη συμφωνία με τον Θρύλο ο Έβανς . Ο Κίναν Έβανς αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Εβάν Φουρνιέ: Ο Ολυμπιακός, η «πρόταση» και τα δεδομένα για NBA! . Ο Ολυμπιακός κινείται σε πολλά μέτωπα. Εκτός από τον Σάσα Βεζένκοφ που θα ξέρουμε τις επόμενες ώρες περισσότερα και ο Εβάν Φουρνιέ απασχολεί έντονα.

loader