ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Αποχαιρέτησε τον Μάρτον Βάμος ο Ολυμπιακός!

Ο Μάρτον Βάμος κόσμησε για 2 χρόνια τις ελληνικές πισίνες, με την παρουσία του στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού από την οποία αποχωρεί.

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνει το deal – έκπληξη με Βιλντόζα και οι 1+1 κινήσεις που τον απογειώνουν! . Ο Ολυμπιακός με τους Κίναν Έβανς και Λούκα Βιλντόζα κλείνει την περιφερειακή του γραμμή για τη νέα σεζόν και το Thrylos24 σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ για το πως θα ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού ο Μπρούνο Πέτκοβιτς! . Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης συνδέουν τον Ολυμπιακό, καθώς και την ΑΕΚ, με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς ο οποίος θα φύγει από τη χώρα του.

Euro 2024: Ισπανία – Γεωργία 4-1 (Highlights) . Η Ισπανία συνέτριψε τη Γεωργία με 4-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία!

Το κέρδος του Ολυμπιακού από τη πώληση του Λοβέρα! . Στον Ολυμπιακό είχαν διαπιστώσει εδώ και καιρό ότι δεν υπήρχε χώρος για τον Λοβέρα και για αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να τον πουλήσουν.

Κανονικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Σαντιάγκο Έσε! . Η έγκυρη εφημερίδα «Ole» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα σταθεί εμπόδιο στη συμμετοχή του Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κορυφαίος σκόρερ στον κόσμο για το 2024 ο Ελ Κααμπί! . Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ σε ολόκληρο τον κόσμο για το 2024!

Πόλο ανδρών: Τζωρτζάτος τριετίας στον Ολυμπιακό . Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκο Μπίγιατς στην ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού και μαζί με τον Μάνο Ζερδεβά θα συνθέσουν το δίδυμο τερματοφυλάκων όπως και στην εθνική ομάδα!

Τζωρτζάτος: «Έρχομαι γεμάτος φιλοδοξίες στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης» . Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος υπέγραψε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και θα βρίσκεται κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία. Οι πρώτες του δηλώσεις!

Αναμένονται οι αφίξεις των Γκαρσία και Κοστίνια! . Μετά την απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς, ο Ολυμπιακός αναμένει δύο ακόμα καλοκαιρινές μεταγραφές, τον Γκαρσία και τον Κοστίνια.

Κορυφαίος σκόρερ και επιθετικός του VNL ο Τόνσεκ Στερν! . Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού, Τόνσεκ Στερν, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και καλύτερος επιθετικός του τουρνουά VNL με 320 πόντους.

loader