ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Το συνέδριο των προπονητών της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στην Αθήνα

Οι σπουδαιότεροι προπονητές της διοργάνωσης ήταν ομιλητές στην τριήμερη διαδικασία που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα.

Στις αγαπημένες του Σπέτσες ο Ροντινέι! (photo) . O Ροντινέι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στις Σπέτσες, μέρος που είχε επισκεφθεί ξανά το Πάσχα, δημοσιεύοντας φωτογραφία με άκρως ελληνική λεζάντα!

Το πήρε πάνω του για Ελ Κααμπί ο Μαρινάκης . Ο Ολυμπιακός θέλει σαν... τρελός τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με νέα βελτιωμένη πρόταση είναι αποφασισμένος να τον «δέσει» στον Πειραιά.

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ . Μετά το δημοσίευμα που ήθελε τον Σάσα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό, ήρθε δεύτερο «χτύπημα» αυτή τη φορά από το έγκυρο Sportando.

«Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοφ» . Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι ο Σάσα Βεζένκοφ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται η συμφωνία με Ντόρσεϊ – Στην Αθήνα ο παίκτης . Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήρθε στην Αθήνα με σκοπό να συμφωνήσει οριστικά με τον Ολυμπιακό και με το που αποδεσμευτεί από την Φενέρμπαχτσε να ανακοινωθεί η επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Φιλικό με Άγιαξ στην Ολλανδία . Ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό με τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Οι Σακραμέντο Κινγκς αποχαιρέτησαν τον Βεζένκοφ (photo) . Οι Σακραμέντο Κινγκς αποχαιρέτησαν με μία όμορφη δημοσίευση τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Κοστίνια . Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό έρχεται ο Κοστίνια.

Σάσα Βεζένκοφ: «Κρατάω τις καλές στιγμές με τους Κινγκς και ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον» . Ο Σάσα Βεζένκοφ θα αποτελέσει νέο παίκτη των Τορόντο Ράπτορς, αποχωρώντας από το Σακραμέντο μετά από έναν χρόνο. Ο Βούλγαρος φόργουορντ αποχαιρέτησε τους Κινγκς με ανάρτησή του στο Instagram.

Έξαλλος ο Φουρνιέ με τους κανονισμούς στην Ευρώπη: «Σεβαστείτε λίγο τους αθλητές» . Ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη και μία πιθανή μεταγραφή στην Euroleague, μετά από μία σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ, κλήθηκε από τη FIBA για έλεγχο αντι-ντόπινγκ. Mόνο που έπρεπε να το κάνει στις 5.55 το πρωί (ώρα Γαλλίας), κάτι που τον εκνεύρισε ιδιαιτέρως...

loader