ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

ΒΙΝΤΕΟ: «Λαϊκά δικαστήρια» για τους παίκτες της Φιορεντίνα και την ήττα από τον Ολυμπιακό

Η Φιορεντίνα πήρε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με νίκη κόντρα στην Αταλάντα, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της παρουσία για την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά οι οπαδοί των «βιόλα» δεν ξέχασαν τον χαμένο τελικό με τον Ολυμπιακό για το Conference League, δεύτερο συνεχόμενο και έστησαν «λαϊκά δικαστήρια» μετά το τέλος του ματς. Οι παίκτες της Φιορεντίνα κοιτούσαν τους οπαδούς που τους μιλούσαν σε έντονο ύφος, ενώ το μήνυμά τους ήταν «σεβαστείτε τη φανέλα μας».

Ανακοίνωση της «Θύρας 7» για τον Γιαζίτζι... (ΦΩΤΟ). Η ανακοίνωση της Θύρας 7 σχετικά με την επικείμενη απόκτηση του Γιουσούφ Γιαζίτζι από τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7: «Μαθαίνουμε, ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι κοντά στο να κλείσει τον Τούρκο ποδοσφαιριστή Γιουσούφ Γιαζίζι. ΕΜΕΙΣ σαν ΘΥΡΑ 7,ΠΟΤΕ ΔΕΝ κρυφτήκαμε, οι θέσεις μας είναι γνωστές και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους! ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ λοιπόν, τον αθλητή πως

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Γιαζιτζί. Ο Γιουσούφ Γιαζιτζί θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, καθώς ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έφτασε σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρολεύκους», ενώ αναμένεται ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον πειραϊκό σύλλογο. Ο 27χρονος διεθνής έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Λιλ και αναζητούσε τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του, στην διάρκεια της οποίας έχει αγωνιστεί ακόμη στην Τραμπζονσπόρ και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ολυμπιακός δήλωσε επτάδα ξένων για την Ελλάδα - Ποιος μένει εκτός Super Cup. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να δηλώνει την επτάδα (6+1) των ξένων του που σε πρώτη φάση θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Έβανς, Φαλ και Μιλουτίνοφ έμειναν εκτός, καθώς είναι τραυματίες. Στην επτάδα των ξένων, λοιπόν, δηλώθηκε κανονικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ, αλλά θα χρειαστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας να κόψει έναν εξ αυτών για να δημιουργηθεί εξάδα για το Super Cup.

Ποντένσε: «Η καλύτερη απόφαση να πάω στον Ολυμπιακό. Μια συνέντευξη παραχώρησε ο Ντανιέλ Ποντένσε στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola». Ο 29χρονος εξτρέμ αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την Σπόρτινγκ για τον Ολυμπιακό, απόφαση που δεν μετανιώνει, ενώ μίλησε για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με τους «ερυθρόλευκους» και τους οπαδούς τους. Αναλυτικά όσα είπε: Για την επεισοδιακή αποχώρησή του από την Σπόρτινγκ για τον Ολυμπιακό και αν φοβάται να επιστρέψει:

Πότε θα γίνει το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Europa League με αντίπαλο την Μπράγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Λιόν στη Γαλλία για την πρώτη αγωνιστική του Europa League και γνώρισε την ήττα με 0-2. Σερκί και Μπενραχμά ήταν οι σκόρερ της γαλλικής ομάδας. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι η Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Πέμπτη (3/10) για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Europa League: «Όρθια» στο «Ολίμπικο» η Αθλέτικ - «Τεσσάρες» για Αγιαξ και Στεάουα - Τα αποτελέσματα. Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Μπεσκίκτας έκανε ο Άγιαξ με το εμφατικό 4-0 στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» επί της Μπεσίκτας (το πιο ευρύ σκορ τη πρεμιέρας) της League Phase του Europa League, ενώ εξίσου άνετη ταν και η επικράτηση της Στεάουα Βουκουρεστίου (προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ) επί της RFSε 4-1. Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης παρότι προηγήθηκε 3-1 στην έδρα της επί της Βικτόρια Πλζεν και μέχρι το 86΄ κρατούσε στα χέρια της το πρώτο «τρίποντο», οι Τσέχοι αντέδρασαν και με δύο γκολ στο τέλος έκαναν μία τεράστια επιστροφή (3-3).

Πάει για ακόμα μία μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Τι ισχύει με Γιόβετιτς. Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να κάνει ακόμη μία προσθήκη προτού ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παράθυρο των ελεύθερων. Οι Πειραιώτες έφεραν χθες στην Ελλάδα τον Άνταμ Ουνάς, και σήμερα αναμένεται να υπογράψουν μαζί του ένα διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ωστόσο, δεν θέλουν να μείνουν εκεί και εργάζονται εντατικά για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν μία ακόμη προσθήκη. Στην αγορά των ελεύθερων κυκλοφορεί ακόμη ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών και κατέκτησε μαζί τους το Conference League.

Η φωτογραφία του Σούπερ Καπ: Ο Μπαρτζώκας πόζαρε με φίλο του Παναθηναϊκού . Οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Σούπερ Καπ ταξίδεψαν με προορισμό τη Ρόδο για την πρώτη επίσημη υποχρέωση της σεζόν 2024-25. Παναθηναϊκός με Άρη και Ολυμπιακός με Περιστέρι θα ριχτούν στη... μάχη για τον πρώτο τίτλο. Από την Αθήνα βρέθηκαν στο «σμαραγδένιο» νησί, ενώ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης μία αντίστοιχη διαδρομή με τον ίδιο τελικό προορισμό κάνει και ο Άρης.

Ολυμπιακός: Χάλασε του Ουνάς, φουλάρει για Γιαζίτσι. Η υπόθεση του Αντάμ Ουνάς στον Ολυμπιακό δεν προχωράει, καθώς ο παίκτης ήρθε στην Αθήνα τα ξημερώματα και πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις, αλλά τελικά δεν θα αποκτηθεί. Αυτό συμβαίνει γιατί προέκυψε ενδιαφέρον από την Αλ Σαντ του Κατάρ, και ο 27χρονος εξτρέμ προτιμά να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, όπως αποκάλυψε το «footmercato». Στον Ολυμπιακό πάντως υποστηρίζουν ότι ο παίκτης αρνήθηκε να κάνει εργομετρικές εξετάσεις και για αυτό χάλασε η μεταγραφή.

Έγραψε ιστορία ο Μπάμπης Κωστούλας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λιόν. Ο Ολυμπιακός πάλεψε απέναντι στη Λυών, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στην League Phase του Europa League. Για τον Μπάμπη Κωστούλα, πάντως, η βραδιά αυτή θα είναι αξέχαστη. Ο 17χρονος άσος πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έγραψε ιστορία.

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools