ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

«Βαρύ» όνομα για προπονητής στον Ολυμπιακό, τον εμπιστεύεται απόλυτα ο Κορδόν!

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πραγματικά παρέλαση ονομάτων στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που αφορούν τη στελέχωση της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρόλευκων». Με αφορμή την πρόσληψη του Αντόνιο Κορδόν στη θέση του τεχνικού διευθυντή, γράφτηκαν πολλές περιπτώσεις υποψηφίων, όπως Κρέσπο, Μαρθελίνο, Μπορδαλάς, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Άλμπερ Ριέρα, Ιραόλα, Σετιέν. «Όπου ακούς πολλά κεράσια όμως κράτα και μικρό καλάθι», λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και σίγουρα κάτι τέτοιο ισχύει και στην υπόθεση «προπονητής» για την ομάδα του Πειραιά.

ΒΙΝΤΕΟ: Ελ Αραμπί, Φορτούνης και Βαλμπουενά πήραν θέση στο Καραϊσκάκης. Το εσωτερικό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι πραγματικά πανέμορφο, καθώς τοιχογραφίες παικτών δημιουργούν μία υπέροχη διακόσμηση. Ο Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα VIDEO από τις εργασίες. Στη νέα τοιχογραφία αποτυπώθηκαν οι νέοι legends των ερυθρόλευκων, όπως ο Ελ Αραμπί, ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά.

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Σε δύο θέσεις το στοίχημα του Μεντιλίμπαρ. Ο Μεντιλίμπαρ έλεγε από πέρυσι ότι θέλει έναν Ολυμπιακό με 24 παίκτες και τους τερματοφύλακες και ουδείς τον πίστευε. Κι όμως έγινε αυτό που ήθελε ο Βάσκος. Κι έτσι πρέπει, δηλαδή. Ο προπονητής είναι ο υπεύθυνος της ομάδας, άρα οι εισηγήσεις του οφείλονται να γίνονται δεκτές. Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του και πήρε 10 παίκτες. Τέσσερις με μεταγραφή, τέσσερις ελεύθερους και δύο δανεικούς από τη Νότιγχαμ. «Κοντό» ρόστερ για τα ερυθρόλευκα δεδομένα. Να δούμε τώρα στην πράξη το πώς θα πορευτεί η ομάδα. Θεωρητικά βλέπω δυο αδυναμίες.

«Ψυχρολουσία» στην Εθνική με Μασούρα. Η Εθνική Ελλάδας ξεκινά το βράδυ του Σαββάτου (7/9, 21:45) την προσπάθειά της στο Nations League, αντιμετωπίζοντας τη Φινλανδία στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 1η αγωνιστική της League B. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αναγκαστεί να μην υπολογίζει στον Γιώργο Μασούρα, καθώς ο εξτρέμ του Ολυμπιακού τέθηκε εκτός, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Μάλιστα, δεν θα είναι στην αποστολή ούτε για το εκτός έδρας ματς της Τρίτης (10/9, 21:45) με την Ιρλανδία.

Live: Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το παιχνίδι ξεκίνησε. Live το φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη.

Live: Η απόσυρση της φανέλας του Πρίντεζη. Στον αγωνιστικό χώρο και ο επί χρόνια βοηθός προπονητής Μίλαν Τόμιτς. Επόμενος ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα Γιάννης Σφαιρόπουλος. Τώρα στον αγωνιστικό χώρο και ο Βασίλης Σπανούλης. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Παπανικολάου.

Live: Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τέλος δεύτερης περιόδου. Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 36-40.  Τέλος πρώτης περιόδου. Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 20-18.  Το παιχνίδι ξεκίνησε. Live το φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη.

Πέδρο Μαρτίνς: «Στον Ολυμπιακό ήθελαν όλη την ώρα να νικάμε». Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SkySports αναφέρθηκε στην καριέρα του στον Ολυμπιακό, στην πίεση για αποτελέσματα, αλλά και την επιθυμία του να εργαστεί στην Αγγλία. Αναλυτικά όσα είπε: «Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση στον Ολυμπιακό. Όλη την ώρα στον ήθελαν να νικάμε. Ήταν πραγματικά τέσσερα καλά χρόνια. Δεν κερδίσαμε τίποτα την πρώτη χρονιά, αλλά δημιουργήσαμε μια μεγάλη ομάδα με νέους παίκτες και όλοι αντιλήφθηκαν την φιλοσοφία μας. Ήταν μια εντελώς νέα ομάδα. Χρειάζονταν ένα φρεσκάρισμα και έτσι αλλάξαμε τα πάντα».

Νέος Μαρσέλο ο Γουίλιαν; Σε τι κατάσταση βρίσκεται!. Φουλ προπονήσεις κάνει ο Γουίλιαν στο Ρέντη, ακόμα και στα ρεπό του Ολυμπιακού, προκειμένου να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος για να αγωνιστεί. Ο Βραζιλιάνος άσος παρότι δεν έκανε προετοιμασία με ομάδα το καλοκαίρι, ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα προπόνησης με τρεις γυμναστές και η κατάστασή του είναι αρκετά καλή. Δεν έχει καμία σχέση με τον Μαρσέλο, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον Σεπτέμβριο του 2022, αλλά το καλοκαίρι δεν είχε κάνει καμία προπόνηση. Ο Γουίλιαν είναι αποφασισμένος να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ και δουλεύει σκληρά γι’ αυτόν τον στόχο. 

ΒΙΝΤΕΟ: Ελ Αραμπί, Φορτούνης και Βαλμπουενά και άλλοι θρύλοι πήραν θέση στο Καραϊσκάκης. Το εσωτερικό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι πραγματικά πανέμορφο, καθώς τοιχογραφίες παικτών δημιουργούν μία υπέροχη διακόσμηση. Ο Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα VIDEO από τις εργασίες. Στη νέα τοιχογραφία αποτυπώθηκαν οι νέοι legends των ερυθρόλευκων, όπως ο Ελ Αραμπί, ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά.

Γιαννακόπουλος για Πρίντεζη: «Παικταράς και κύριος» (ΦΩΤΟ). Σήμερα (06/09) η βραδιά ανήκει στον Γιώργο Πρίντεζη με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή γιορτή για να τιμήσει τον πρώην μπασκετμπολίστα. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έπλεξε το εγκώμιο στον Πρίντεζη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παικταράς και κύριος» συνοδεύοντας αυτά τα λόγια με χειροκροτήματα. Δείτε την ανάρτησή του:

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools