ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Τα εισιτήρια του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε πριν από λίγη ώρα μια ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα.

Οι Ευρωπαίοι NBAers που… κοιτάζουν Ευρωλίγκα . Διαβάστε ποιοι Ευρωπαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο NBA είναι πιθανό να αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν.

Ο Αντρέα Γκαρντίνι ξεκινάει να χτίζει τον νέο Ολυμπιακό! . Ο Αντρέα Γκαρντίνι έχει αναλάβει την ευθύνη του σχεδιασμού της ομάδας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024/25, κάνοντας τις σχετικές εισηγήσεις.

Σαν σήμερα (6 Μαΐου) δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού! . Σαν σήμερα, ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει δύο σημαντικές νίκες εναντίον του Παναθηναϊκού, μια το 1979 με 1-0 και μια το 1984 με 2-1.

«Θέλει Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ»! . Η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα "AS" αναφέρει πως ο Ντάνι Γκαρθία της Αθλέτικ Μπιλμπάο εξετάζεται από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν εξαιρετικός με την Άστον Βίλα! . Ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε μια εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με την Άστον Βίλα καθώς έκανε ορισμένες πάρα πολύ καθοριστικές ενέργειες.

Οι πρώτες σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την Άστον Βίλα! . Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εστιάζει σκληρά στην προετοιμασία για τον επαναληπτικό αγώνα με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη (09/05).

Σίνα: «Έχω αντιγράψει μερικά στοιχεία από τον Τζολάκη»! . Μια πάρα πολύ μεγάλη συνέντευξη στο Gazzetta παραχώρησε ο τερματοφύλακας της Κ19 του Ολυμπιακού, Άγγελος Σίνα, μιλώντας για όλα.

Η κρισιμότητα του να κατακτήσει το Κόνφερενς ο Θρύλος! . Άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν με ανυπομονησία να κατακτήσουν το Κόνφερενς Λιγκ, κάτι που εάν συμβεί θα εκτοξεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Τι θα συμβεί στον Πειραιά;» αναρωτιέται η UEFA! (photo) . Η UEFA ανέβασε φωτογραφία του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και... αναρωτήθηκε τι θα γίνει την Πέμπτη, στον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα!

Κρίνουν τη χρονιά για τους Πειραιώτες τα επόμενα ματς! . Οι Πειραιώτες γυρνάνε στο Ρέντη και ξεκινά η προετοιμασία για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με τα εναπομείναντα ματς να είναι κρίσιμα. 

loader