ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός: Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η φορά τα «λιοντάρια» του Θρύλου

Ο Ολυμπιακός και οι Έφηβοι του πανηγύρισαν ένα ακόμη πρωτάθλημα, το όγδοο σερί στην ΕΣΚΑΝΑ.

Έτοιμοι να «δέσουν» στο Λιμάνι οι Μασούρας και Φορτούνης! . O Ολυμπιακός συνεχίζει να ζει στιγμές δόξας και μεγαλείου, αλλά δεν ξεχνάει τους στυλοβάτες και φυσικούς ηγέτες της ομάδας, που είναι οι Γιώργος Μασούρας και ο Κώστας Φορτούνης!

Έσπασε ρεκόρ ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μπαρτσελόνα! . Το 92-58 (+34) στο ΣΕΦ, στο τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ, είναι η πιο μεγάλη νίκη που έχει πετύχει ποτέ ο Ολυμπιακός επί της Μπαρτσελόνα.

«Επίθεση»… αγάπης δέχεται στη Νάξο ο Σαντιάγκο Έσε! . Ο Σαντιάγκο Έσε, μαζί με την όμορφη σύντροφό του, Μιράντα, επισκέφτηκαν τη Νάξο, όπου άμεσα έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο του Θρύλου.

Σουλιάουσκας: «Για αυτό δεν έπαιξε ο Μόουζες Ράιτ»! . Στο προηγούμενο ματς ο Μόουζες Ράιτ ξεχώρισε αλλά στο τελευταίο δεν είχε καθόλου συμμετοχή έπειτα από απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα δίνει… άλλον «αέρα» στον Ολυμπιακό! . Ο Βιθέντε Ιμπόρα αποτελεί τώρα και επισήμως μία επιπλέον «χειμερινή ενίσχυση», καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου.

Μεντιλίμπαρ σημαίνει γκολ και νίκες! . Ένα εντυπωσιακό στατιστικό καταγράφεται στον Ολυμπιακό, από τότε που ανέλαβε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Στο ΣΕΦ τη Κυριακή του Πάσχα για προπόνηση ο Θρύλος! . Ο Θρύλος επιταχύνει σταδιακά την προετοιμασία του και ακόμη και την Κυριακή του Πάσχα (05/05) στο ΣΕΦ δούλεψε σκληρά για να είναι έτοιμος.

Έρχεται ηττημένη στο Καραϊσκάκη η Άστον Βίλα, την κέρδισε η Μπράιτον . Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα ηττήθηκε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Μόργκαν Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας.

Έτσι θα μπούμε στον τελικό της «Opap Arena»! (video) . Δείτε αποκλειστικά στο thrylos24.gr πώς θα μπούνε οι φίλοι του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League μέσα στην «Opap Arena»!

Οι Ευρωπαίοι NBAers που… κοιτάζουν Ευρωλίγκα . Διαβάστε ποιοι Ευρωπαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο NBA είναι πιθανό να αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν.

loader