ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός: Η ανάλυση της UEFA και οι Ελ Κααμπί, Τζολάκης

Ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα οι Ελ Καμπί και Τζολάκης βρίσκονται στις αναλύσεις της UEFA για τα ημιτελικά του Conference League.

Οι Ευρωπαίοι NBAers που… κοιτάζουν Ευρωλίγκα . Διαβάστε ποιοι Ευρωπαίοι παίκτες που αγωνίζονται στο NBA είναι πιθανό να αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα τη νέα σεζόν.

Ο Αντρέα Γκαρντίνι ξεκινάει να χτίζει τον νέο Ολυμπιακό! . Ο Αντρέα Γκαρντίνι έχει αναλάβει την ευθύνη του σχεδιασμού της ομάδας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024/25, κάνοντας τις σχετικές εισηγήσεις.

Σαν σήμερα (6 Μαΐου) δύο νίκες επί του Παναθηναϊκού! . Σαν σήμερα, ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει δύο σημαντικές νίκες εναντίον του Παναθηναϊκού, μια το 1979 με 1-0 και μια το 1984 με 2-1.

Η κρισιμότητα του να κατακτήσει το Κόνφερενς ο Θρύλος! . Άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν με ανυπομονησία να κατακτήσουν το Κόνφερενς Λιγκ, κάτι που εάν συμβεί θα εκτοξεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν εξαιρετικός με την Άστον Βίλα! . Ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε μια εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με την Άστον Βίλα καθώς έκανε ορισμένες πάρα πολύ καθοριστικές ενέργειες.

Σίνα: «Έχω αντιγράψει μερικά στοιχεία από τον Τζολάκη»! . Μια πάρα πολύ μεγάλη συνέντευξη στο Gazzetta παραχώρησε ο τερματοφύλακας της Κ19 του Ολυμπιακού, Άγγελος Σίνα, μιλώντας για όλα.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος για τη Μπαρτσελόνα! . Ο Ολυμπιακός οφείλει να προετοιμαστεί κατάλληλα και να κάνει ορισμένα συγκεκριμένα και πάρα πολύ σημαντικά πράγματα απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

«Θέλει Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ»! . Η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα "AS" αναφέρει πως ο Ντάνι Γκαρθία της Αθλέτικ Μπιλμπάο εξετάζεται από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Κρίνουν τη χρονιά για τους Πειραιώτες τα επόμενα ματς! . Οι Πειραιώτες γυρνάνε στο Ρέντη και ξεκινά η προετοιμασία για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με τα εναπομείναντα ματς να είναι κρίσιμα. 

Οι πρώτες σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την Άστον Βίλα! . Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εστιάζει σκληρά στην προετοιμασία για τον επαναληπτικό αγώνα με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη (09/05).

loader